Mikelos Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 witam nadeszla pora na wymiane ramu, w zaprzyjaznionym sklepie zaproponowano mi pamieci apacera 2x512 (chodzilo mi o cos co bedzie robilo okolo 230 na fsb czyli jakies PC3700-4000), podobno na szajsungach tccd (czy jakos tak) wiec zapowiada sie przyzwoicie - i teraz moje pytanie: ma to ktos? i jesli jednak by to nie byly samsungi to warto braz za okolo 300 pln? w zasadzie chodzi mi o fsb okolo 230mhz, w miare przyzwoite timingi i przyzwoita cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 jak samsungi w tej cenie to uccc lub tccc, choc obstawiam te pierwsze ;] apacerka mam w lapku wiec duzo o nim nie powiem, poza tym, ze dziala ;) wracajac do samsungow to na forum znajdziesz sporo info o uccc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...