pajacyk Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 NA świeżo zainstalowanym WinXP nie mogę wydobyć dźwięku z K7S5A. Zainstalowałem sterowniki do SIS7001 czyli kodeka ale i tak nie działa, jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 W 10 plytach K7S5A w 6 nie dziala prawidlowo karta dziwekowa...:)) Wiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 W 10 plytach K7S5A w 6 nie dziala prawidlowo karta dziwekowa...:)) Wiec... Więc potwierdza się moja teoria, że ECS to najgorsze <span style="color:red;">[ciach!]</span>o z płyt głównych..... Sorry, że się zbulwersowałe trochę nie na temat, ale ktoś kiedyś pisał, że naskakuje na ECS, a to przecież niezłe płyty..... Co do pytania to.... pod poprzednim systemem dzwięk działał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 wcześniej działał pod winXP i win98se a teraz za cholere ale spróbuję jeszce raz zainstalować win98se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 wcześniej działał pod winXP i win98se a teraz za cholere ale spróbuję jeszce raz zainstalować win98se ECS ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą się kompletną przypadkowością w działaniu. Nie wiedzialem jednak ze az taką :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek211 Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Ja mam XP i Me i bez problemow dzizla dzwiek znajdz se najnowsze stery do tej dzwiekowki i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 kolega mial podobny problem... po ME dzialal dzwiek pod XP nie.... pomogla reinstalka systemu> LOL :) z kolei drugiemu dzwiek na tym ECS'e posszedl po tygodniu walk. dzis bylem w krakowskim sklepie Rancom www.rancom.pl po krotkiej rozmowie z pania dowiedezialem sie iz zaprzestaja oni sprzedazy tych plyt, a w cenniku maja po 229zl (wersja z LAN).... sami widzicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...