TatoMuminka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Chciałbym zakupić pamięć GEIL 1GB Pc400 CL3 pod GA-K8NS rev2.0. Czy nie będzie kłopotów z taką pamięcią? Chciałbym się też dowiedzieć czy ktoś ma taką pamięć i czy jest z niej w miare zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 A niby czemu ma nie ruszyć?? Ruszy spokojnie. Ale jeżeli masz zamiar podkręcać to imo lepiej co innego. BTW Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 nie pytal czy nie ruszy tylko czy nie bedzie klopotow, a z pamieciami roznie bywa na tej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TatoMuminka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 nie pytal czy nie ruszy tylko czy nie bedzie klopotow, a z pamieciami roznie bywa na tej plycie. Dokładnie o to mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek971 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Może być ciężko a może być lekko. Ja mam taką samą płytę i miałem tam 512 Elixira i wszystko działało jak w grudniu kupiłem 512 twinmosa to do marca mi działało a potwm komp się zacął wieszać i nic mu nie pomaga więc teraz jedna kość leży w szafce a druga jest w kompie :(. Obie kości testowałem osobno i było ok a razem nie chcą działać. Najlepiej jak byś pożyczył pamięć ze sklepu przetestował i jak by co oddał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TatoMuminka Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Może być ciężko a może być lekko. Ja mam taką samą płytę i miałem tam 512 Elixira i wszystko działało jak w grudniu kupiłem 512 twinmosa to do marca mi działało a potwm komp się zacął wieszać i nic mu nie pomaga więc teraz jedna kość leży w szafce a druga jest w kompie :(. Obie kości testowałem osobno i było ok a razem nie chcą działać. Najlepiej jak byś pożyczył pamięć ze sklepu przetestował i jak by co oddał. Mam dokładnie to samo. Kupiłem sobie 2x512TwinMos i osobno kostki chodzą ładnie a razem nie chcą stąd pomysł zakupu jednej 1x1GB GEIL'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek971 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No ja wczoraj po lektórze tematu o Ga-k8ns nareszcie uruchomiłem obie kości razem i wszystko działa aż miło. :D Wystarczyło podkręcić proca i po włożenu pamięci w 1 i 3 slot komp działa stabilnie i nic się nie zawiesza :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) No ja wczoraj po lektórze tematu o Ga-k8ns nareszcie uruchomiłem obie kości razem i wszystko działa aż miło. :D Wystarczyło podkręcić proca i po włożenu pamięci w 1 i 3 slot komp działa stabilnie i nic się nie zawiesza :D. faktycznie, lektura musiała być fascynująca :lol2: zmieniałeś bios?? może to pomoże a jak nie to tak jak pisał Maciek971 kombinuj z o/c Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...