tabius Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc tak chce wreszcie wody w kompie i wymyśliłem coś takiego oceńcie i powiedzcie czy warto się pakować w coś takiego ew, co w zamian za to Pompka: taka45zł w RN Chłodnica:nagrzewnica od kadetta Kszonek być moze <50zł Bloki:Gpu: f2g x? Niche nowego Cpu: f2s 60zł Masell węże i pierdy rózne też niebardzo wiem jakie-30zł Jakie węże najlepiej? Mogą byc takie np z leroy merline? Przedewszstkim wydajność Co zmienić w razie czego Cena jak najtaniej ok300zł Licze na okrągło myśle że podyskutuje o tych cenach ze sprzedawcami Aha Kszonek odezwij sie na gg 3117610 Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez tabius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wydajnosc mozna zwiekszyc glownie stosujac mocniejsza chlodnice, bo bloczek jest bardzo dobry. Zeby na bloku zyskac trzebaby dosc duzo wiecej zabulic - aby efekt byl zauwazalny. Za to duza chlodnica to mniejsze pieniadze i duzo wieksza wydajnosc. Dzisiaj sa takie ceny tych cooltekow, nexxxosow i blackwater ze pod znakiem zapytania stawia sie zakup kadeta, chyba ze naprawde swietnie obrobionego (jak np te od mechlina), albo wlasnie bardzo tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 jak max wydajnosc do dobre wianie na kadetta by sie przydało. Węze chyba jedne zlepszych to cellfast, które mozna kpich chyba w kazdym obi. A te z leory merlin musisz sam stwierdzic czy sie nadają, powiginaj je troche i sprawdz jak sie załamują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Te z leroy merlin są powiem ... do gluteus maximus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ale to leroy merline to własnie chodziło mi o tego typu sklepy jak obi itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no to takie generalizowanie to jakbyś pytał czy "do tego układu dobrze będzie zastosować węże?". sklep sklepowi nie równy. Ja mam węże z obi, ale jeszcze przed ostatecznym złożeniem układu wiem że ich nie użyję :] (dostałem je za darmo, ale 10/16 zbrojone to przegięcie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...