Skocz do zawartości
tabius

1wc-pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak chce wreszcie wody w kompie i wymyśliłem coś takiego oceńcie i powiedzcie czy warto się pakować w coś takiego ew, co w zamian za to

Pompka: taka45zł w RN

Chłodnica:nagrzewnica od kadetta Kszonek być moze <50zł

Bloki:Gpu: f2g x? Niche nowego

Cpu: f2s 60zł Masell

węże i pierdy rózne też niebardzo wiem jakie-30zł

Jakie węże najlepiej? Mogą byc takie np z leroy merline?

Przedewszstkim wydajność

Co zmienić w razie czego Cena jak najtaniej ok300zł

Licze na okrągło myśle że podyskutuje o tych cenach ze sprzedawcami

Aha Kszonek odezwij sie na gg 3117610

Edytowane przez tabius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydajnosc mozna zwiekszyc glownie stosujac mocniejsza chlodnice, bo bloczek jest bardzo dobry. Zeby na bloku zyskac trzebaby dosc duzo wiecej zabulic - aby efekt byl zauwazalny. Za to duza chlodnica to mniejsze pieniadze i duzo wieksza wydajnosc.

Dzisiaj sa takie ceny tych cooltekow, nexxxosow i blackwater ze pod znakiem zapytania stawia sie zakup kadeta, chyba ze naprawde swietnie obrobionego (jak np te od mechlina), albo wlasnie bardzo tanio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

jak max wydajnosc do dobre wianie na kadetta by sie przydało. Węze chyba jedne zlepszych to cellfast, które mozna kpich chyba w kazdym obi. A te z leory merlin musisz sam stwierdzic czy sie nadają, powiginaj je troche i sprawdz jak sie załamują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to takie generalizowanie to jakbyś pytał czy "do tego układu dobrze będzie zastosować węże?".

sklep sklepowi nie równy. Ja mam węże z obi, ale jeszcze przed ostatecznym złożeniem układu wiem że ich nie użyję :] (dostałem je za darmo, ale 10/16 zbrojone to przegięcie :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi