Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 widac niekiedy totalne bezguscie autorow w postaci roznych beznadziejnych REKLAM ??? Jaka wg ciebie jest najbardziej zalosna/smieszna/dolujaca reklama ??? Mnie chce smiac sie z laski ktora parodiuje sharon stone (nagi instynkt) w reklamowce banku PKO bodajze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 kiedys byla taka reklama cukierkow Hoop a brzmiala mniejwiecej tak: "Hop, hop, hop raz do buzi - wszyscy tak robia, mali i duzi" i ona mi sie zawsze kojazyla z ... no wiecie.. najbardziej zboczona reklama poprostu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Hehe. Wiemy z czym ty świntuchu :P Mnie to sie tyle reklam nie podobalo ze szkoda nawet liczyc :/ Jak se przypomne to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 trudno jest wskazać jedną konkretną - dla mnie wszystkie reklamy operatorów komórek trzymają równy, zerowy poziom :D no i reklamy TPSA to klasa sama dla siebie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 taaa mnie najbardziej wkur****a ta reklama hopsow :D oraz bodajze agencji ubezpieczeniowej co jakis dzieciak mowil ze ma za ojca agenta a kolega na to ze pewnie takiego jak james bond ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a ja sie wylamie i powiem jakie reklamy mi sie podobaja :D wiekszosc reklam samochodów (zazwyczaj sa dobrze zrobione) oraz niektore komorek a nienawidze: wszelkich proszkow, pieluch itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ogolnie rzeczbiorac to prawie ze wszystkie reklamy sux :D Podobaja mi sie te ktorych u nas nie puszczaja...czyli takie ktore mozna sobie zassac z jakiejs tam stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a moze popiepszone kurczaki ? :) wg mnie to byla jedna z ciekawszych reklam przynajmniej utkwila mi w glowie, chociaz do dzis nie wiem jakie chipsy reklamuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a ja nie ogladam TV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Kazda reklama jest zalosna. Przestalem ogladac telewizje m.in wlasnie dlatego. jak np. w przeciagu jakiegos serialu czy to Mc-Gayver :wink: czy cos innego lecą ze dwa razy reklamy + przed serialem + po serialu to wychodzi na to ze 50% serial + 50% reklam sram na TV jedyne co ogladam to wiadomosci i tez nie zawsze. Zreszta w naszej telewizji nic nie leci. Jedyna alternatywa to jakas platforma cyfrowa.... CYFRA , WIZJA.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Perwol-to mnie kreci ;[] (widac wszyscy ludzie maja na wyposazeniu ten proszek ;]) Reklama chipsow Chio bodfajze (ta taka rysowana)-klasa glupoty sama w sobie-niedoprze sie robi ;/. Ogolnie wiekszosc (znaczna) reklam ssie brzydko mowiac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a ja nie ogladam TV :Dto tak jak ja :D nie mam telewizora, a na kompie to nie ogladanie . i zycie stalo sie prostsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a mnie rozpierdala ta panna z wkladka chigieniczna. jem sobie odbiad a tu glupia blondyna wklada lape w gacie iz usmiechem mowi " o juz mam". no ja piernicze a co do popieprzonych kurczakow to rzadza!!!! i media markt (ten koles pioracy kondomy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No ta z kolesiem piorącym gumki mnie powaliła. Dostałem takiego ataku śmiechu że prawie sobie widelec do oka wbiłem. Kurczaki istotnie ostre (bo popieprzone ;)) Ale była jesze jedna media marktu która była niezła, tylko nie pamiętam z czym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No ta z kolesiem piorącym gumki mnie powaliła. Dostałem takiego ataku śmiechu że prawie sobie widelec do oka wbiłem. Kurczaki istotnie ostre (bo popieprzone ;)) Ale była jesze jedna media marktu która była niezła, tylko nie pamiętam z czym... Z gosciem ktory widelcem zupe jadl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No ta z kolesiem piorącym gumki mnie powaliła. Dostałem takiego ataku śmiechu że prawie sobie widelec do oka wbiłem. Kurczaki istotnie ostre (bo popieprzone ;)) Ale była jesze jedna media marktu która była niezła, tylko nie pamiętam z czym... Z gosciem ktory widelcem zupe jadl :P albo z tym co prasowal na sobie koszule :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a ja nie ogladam TV :D Ja tez 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Dobre były reklamy Frugo szczególnie ta z pestkami Teraz mnie śmieszą popieprzone kurczaki i pranie prezerwatyw BTW szkoda, że ich do wulkanizatora nie zaniósł :D Denne są reklamy przenoszone żywcem z Niemiec na rynek polski np. Knopers, Subtelność buldożera, polot zespołu Downa :x Te reklamy mnie po prostu [ciach] ^n! Niemieckiemu reklamodawcy trudno jest wytłumaczyć, że dla Polaków ma zrobić inną reklamę niż dla Niemców, Austriaków, Szwajcarów. Pamiętam jak kiedyś niemiec upierał się by na Bilboardzie był napis dbaj o swojego malucha :D :D . Jemu chodziło o PF 126 (reklama jakiegoś wosku do samochodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 MNie denerwuje ta reklama z krową Teravita bodajże ale ogóolnie to wszystkie są głupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zreszta w naszej telewizji nic nie leci. Jedyna alternatywa to jakas platforma cyfrowa.... CYFRA , WIZJA.... Wizji już nie ma, ale nie oglądasz tv więc masz prawo nie wiedzieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 aa jeszcze reklamy dosi rex'a i innych proszkow do prania sa tak idiotyczne ...... wypierze wszystko prucz kieszeni ...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wszystkie reklamy podpasek, piluch proszkow sa denne ! Podobaja mi sie za to reklamy frugo - maja goscie pomysly - pamietacie jak budka z owocami chodzila :D albo strzelali pestkami :D albo jak goscia lisc wykorzystywal LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wszystkie reklamy podpasek, piluch proszkow sa denne ! najlepsze to one sa w godzinach posilkow. a co podpasek i tamponow to dobila mnie reklama gdzie babka z ciota wskakuje do basenu. grunt to chigiena!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 "Dlaczego te kurczaki są inne? Bo są popieprzone czarnym pieprzem!" Ta reklama mnie rozwaliła jak pierwszys raz ją obejżałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a mnie wk reklama Wranglera z taka denną muzyką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Pfff, Wy to młodzi jesteście to nie pamiętacie ramy na działkach... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 :o UKRADLI PIWOWARKA!!!!!!!!!!!!! :o Reklama piwa marki Warka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 chipsy z ich troje oraz marek i pawel bracia blizniacy sa u<span style="color:red;">[ciach!]</span>i blotem,marek wybral swoje szmaty w drogim markowym proszku, a pawel w Dosi, jezeli nie widac roznicy to po co przeplaca ?? 8O Codziennie niskie cenny (najlepsza reklama biedronki na swieta :? ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Reklamy piva krolewakiego bylu powalajace :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 mnie śmieszą qrczaki, dobija ibuprom,apap, codipar, rutinoscorbin czyli większość tego typu reklam... aha jeszcze reklama chio doładowanie... jeszcze podoba mi sie reklama citroena c3 i i tak-tak'a z tym przyjęciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...