Gość Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ogladnijcie sobie program "Zakazane reklamy", leci chyba na polsacie ok 23:30... Szkoda, ze takich nie puszczaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Najbardziej idiotyczną reklama wg mnie jest ta z Malyszem w markecie. Oraz ta z podpaskami co manowa che sobie wlozyc i okazuje sie ze jusz ma. najbardziej mi sie podoba reklama peugota, w ktorej many przerabia jakiegos gruchota. podobala mi sie tez ta w ktorej niemiecki trener podglada malysza co on je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Najgłupsze było "BUŁKA Z BANANEM , BUŁKA Z BANANEM" i jeszce... no znow zapomnialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ok ja też napiszę :P Głupich nie brakuje (99%) więc szkoda pisać, a podobały mi się reklamy Peugeota ta o której pisze RS i ta z WRC (ale to chyba dlatego że autko fajne) oraz reklama wody kolońskiej BOSSA (separate boys out of man). A także hiper głupie reklamówki Budwisera, Wazzzzzzzzzzzzzzzzzup :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 fajna z tym zmodowanym peugeotem i z renault clio mtv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...