THCP Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mam problem z kartą Sound Blaster 128 PCI. Mam Windowsa XP karta po włączeniu głośników i zainstalowanieu sterowników piszczy, trzeszczy strzela itp. A po 1minucie odtwarzania czegokolwiek wydaje charakterystyczny pisk z głośników i wiesza komputer. W dodatku podczas odtwarzania MP3 wszystko idzie elegancko, ale tylko przez 1 minutę, bo później się wiesza. Proszę o pomoc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Reinstalka sterów i przełożenie karty do innego slotu może pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THCP Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Próbowałem reinstalować system i zmieniać slot PCI nic nie dało. Do tego mam procesor PIII 450 oraz Płytę PCChips M729 zasilacz przy tym kompie ma 230 W czy to może być tego wina, że "nie wyrabia"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Podkręcałeś procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THCP Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No tak na dobrą sprawe to nie, choć Everest uznaje go za podkręcony "Overclocking". Więc tak dokładniej nie wiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Bo jeżeli niemasz blokady PCI/AGP to jak procek jest podkręcony to karta może szwankować przez byt wysokie taktowanie PCI Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...