Craven Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mam takie pytanie - bios pokazuje temperaturę procesora 38 stopni a everest 34 - który wynik jest prawidłowy?? Sprzęt - asrock dual sata i sempron 3000+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mam takie pytanie - bios pokazuje temperaturę procesora 38 stopni a everest 34 - który wynik jest prawidłowy?? Sprzęt - asrock dual sata i sempron 3000+. Hehe no teoretycznie bios moze byc dokladniejszy a najlepiej to wez sobie srednią tych dwoch pomiarów 36C:D :lol2: .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak masz Everesta 2005 czy wcześniejsze wersje to one kłamią. Zainstaluj najnowszego 2006. Mnie pokazuje nawet napięcia normalnie. Każdy program inaczej pokazuje. Już nie wiadmomo, któremu wierzyć ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @pajak28 napiecia miarzy sie miernikiem a nie programami ;) 'a mnie nie stac na miernik wiec olewam ta zasade :lol: ' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @rafifeo Napisałem: "Zainstaluj najnowszego 2006. Mnie pokazuje nawet napięcia normalnie." Napisałem nawet, bo miernik pokazuje identycznie. Po prostu cud ;). Ale nikomu innemu nie polecam wierzyć programom, zanim nie zmierzą napięć miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 BIOS i Everest pokazują prawdę, temperatura w BIOS zawsze jest wyższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 BIOS i Everest pokazują prawdę, temperatura w BIOS zawsze jest wyższa To ciekawe twierdzenie... czyli wychodzi na 1 i to samo... W biosie zawsze jest wyzsza temperatura bo procesor jest w stanie lekkiego stresu... U mnie jest tak odpalony bios 40C wejde do windy 34C ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Blad D@vidzie Bios obciaza CPU. Mniej wiecej w 70%. Idle w windzie to 0 uzycie procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) hehe no to fakt w Biosie procek jest w lekkim stresie bo nie wie biedak(procek) co zrobi z nim użytkownik czy go spali przez zbyt wysokie napiecie albo cuś hehe :lol2: A ja napięć nie mierze miernikiem po primo nie chce mi sie po drugie programem jest wygodniej :D no i chyba az tak bardzo niekłamią np everest 06 :lol2: Wesolych Swiąt :wink: Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez 123Frytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Najlepiej pokaże termometr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 o jaki termometr ci chodzi?? <_< chyba nie o taki lekarski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 o jaki termometr ci chodzi?? <_< chyba nie o taki lekarski :lol: Dlaczego nie? Zastrugaj końcówke i wbij gdzie trzeba :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Dlaczego nie? Zastrugaj końcówke i wbij gdzie trzeba Hehe dobry pomysł :lol2: a co do problemu to u mnie też w biosie temperatura jest wyższa niż w windzie :D Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...