Skocz do zawartości
Craven

Komu Wierzyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie - bios pokazuje temperaturę procesora 38 stopni a everest 34 - który wynik jest prawidłowy??

Sprzęt - asrock dual sata i sempron 3000+.

Hehe no teoretycznie bios moze byc dokladniejszy a najlepiej to wez sobie srednią tych dwoch pomiarów 36C:D :lol2: .pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rafifeo

Napisałem: "Zainstaluj najnowszego 2006. Mnie pokazuje nawet napięcia normalnie." Napisałem nawet, bo miernik pokazuje identycznie. Po prostu cud ;). Ale nikomu innemu nie polecam wierzyć programom, zanim nie zmierzą napięć miernikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BIOS i Everest pokazują prawdę, temperatura w BIOS zawsze jest wyższa

To ciekawe twierdzenie... czyli wychodzi na 1 i to samo...

W biosie zawsze jest wyzsza temperatura bo procesor jest w stanie lekkiego stresu...

U mnie jest tak odpalony bios 40C wejde do windy 34C ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no to fakt w Biosie procek jest w lekkim stresie bo nie wie biedak(procek) co zrobi z nim użytkownik czy go spali przez zbyt wysokie napiecie albo cuś hehe :lol2: A ja napięć nie mierze miernikiem po primo nie chce mi sie po drugie programem jest wygodniej :D no i chyba az tak bardzo niekłamią np everest 06 :lol2: Wesolych Swiąt :wink:

Edytowane przez 123Frytki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie? Zastrugaj końcówke i wbij gdzie trzeba

Hehe dobry pomysł :lol2: a co do problemu to u mnie też w biosie temperatura jest wyższa niż w windzie :D

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi