Gość Bari Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mam pytanie mam zamiar zamontowac w obudowie 3 x 120mm np,Akasa 1 wiejacy na grafe 2 wiejacy na ram 3 wyciagajacy powietrze u gory obudowy (na dachy ) i teraz pytanie poniewaz mam zamiar kupic 2x1 gb patriotow i geforce 7600gt + dfi nf 4 754 i czy moj fortron 400 to wytrzyma ?? jak nie to z czego zrezygnowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Nie powinien miec najmniejszych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 jedyne co może się stać to ze wzglądu na nierównomierne obciążenie linii możesz mieć jazdy z 12v,, mój neotec nie dawał rady - 12v latało jak szalone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tzn chodzi o to ze najgorsze dla niego bedzie wlaczenie kompa... Bo wtedy startuja wszystkie elementy... Dysk ktory podczas startu bierze 2 razy wiecej prądu, wiatraki muszą ruszyć z miejsca, Procek tez się włącza... Wiec start jest najgorszy... Później juz nie bedzie problemow, bo wiatraki nie beda potrzebowaly tyle mocy co na rozruch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tzn chodzi o to ze najgorsze dla niego bedzie wlaczenie kompa... Bo wtedy startuja wszystkie elementy... Dysk ktory podczas startu bierze 2 razy wiecej prądu, wiatraki muszą ruszyć z miejsca, Procek tez się włącza... Wiec start jest najgorszy... Później juz nie bedzie problemow, bo wiatraki nie beda potrzebowaly tyle mocy co na rozruch...Dlatego ja swojego kompa jak włącze to juz go nie wyłączam chyba ze prąd wyłączął bo jakby nie bylo komputery najczęsciej siadają przy włączaniu i wyłączaniu :lol2: . A komp na tym twoim fortonie powinien dawac rade wkoncu to słynny Forton :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 tzn wiecie ja kompa tez jak w;acze to zadko kiedy wylaczam :] chyba ze mi rodzice wylacza tzn tata wyciagnie kable :] lub brat wylaczy korki lub braknie pradu:] hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A przypadkiem ta grafa nie potrzebuje wtyczki pcie?? Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak się zachwycają tym fortronem jak dla mnie jest do pupy zwłaszcza do nowych kompów <_< . Ponawiam pyt. które kiedyś zadałem ale nikt nie odp. : czy ktokolwiek z polecających fortrona ( oczywiście bez tych którzy mówią że być może, powinien itp) miał go w ręku chociaż raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja go mam obecnie ?? a co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Z tego co mi wiadomo (gosc ktory sprzedaje go na allegro.pl tak podaje) to on ma zasilanie na PCI-E :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A przypadkiem ta grafa nie potrzebuje wtyczki pcie?? Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak się zachwycają tym fortronem jak dla mnie jest do pupy zwłaszcza do nowych kompów <_< . Ponawiam pyt. które kiedyś zadałem ale nikt nie odp. : czy ktokolwiek z polecających fortrona ( oczywiście bez tych którzy mówią że być może, powinien itp) miał go w ręku chociaż raz? Mam dwa fortrony - oba trzymaja napiecia jak skala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...