mlun Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dlaczego nie moge podkręcić GTS 2(Creative) na wiecej niz core 200/225 mem 333/365?Słyszałem ze sie owiele lepiej kreciły te GTS-y! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a moze nie te??? nie kazda karta bedzie sie krecila tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hehe a ja moge na moim shayskim GTS-ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 nie kazda karta jest dobrej seri :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zobacz jaki masz czas dostepu na pamieciach. Moze napiecie jest male Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a gdzie moge sprawdzic ten czas dostępu?A i czy jesli bym założył jakies radiatorki na pamiatki to była by szansa ze da sie cos wiecej z nich wycisnac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 MOJA RADA JEST TAKA!!! SZUKAJ Bylo o tym setki razy Troche pomyslunku. A fakt jest taki, ze po dolozeniu radiatora na cokolwiek co sie grzeje - temperatura spada bo cieplo ulega rozproszeniu. W przypadku pamieci mozliwe jest wyzsze ich taktowanie przy zachowaniu stabilnosci. SZUKAJ jeszcze raz powtorze. Bylo wiele razy! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...