maiko Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam Szukam jakiegoś dobrego programu do obrubki wideo, najlepiej żeby był po polsku (aczkolwiek z angielskim też powinienem sobie poradzić). ps Potrzebuje go do połączenia kilku plików z jednym filmem, wycięciu z niego reklam (nagrywany z TV) no i na koniec zakodowanie go. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 vdub... tak trudno przejrzeć 2 ostatnie strony w tym dziale? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 VirtualDub, VideoStudio, PowerDirector, Adobe Premiere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 1.Nero vision i pinnacle9 (teraz jest10) - z prostych w obsłudze i po polsku. 2. Adbe premiere pro 1.5 - bardziej zaawansowy , ang Ja używam takich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 co 10 post jest pytanie o program do obróbki, ojejku, moze by ząłożyć temat przyklejony z nakierowaniem co do czego służy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 To ja zapytam tutaj żeby już nie tworzyć nowego topica. Mam filmiki z Koniki minolty z4 i chciałbym je połączyć w jedną całość i przerobić na avi żeby móc je oglądać na odtwarzaczu dvd. Lepij będzie je obrabiać przed konwersją na avi czy już po niej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 jak filmy to *.mov to przekonwertuj je do avi (rad video tools) a potem to juz nie ma problemu (programów do obróbki avi jest od za#$%&*a , jest dużo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 a może być 123 video converter?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 nie wiem ale pewnie tak (jedyne co używałem z serii 123 to 123 avi to gif i 123 jpg optimizer, programy są bardzo proste ale spełniają swoja role, robią to co powinny i nic więcej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefei Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 *Sony Vegas Video - bardzo prosta obsługa *Pinacle Studio - też bardzo prosta obsługa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...