Skocz do zawartości
wilczek

Macie dzisiaj jakies klopoty z netem ??

Rekomendowane odpowiedzi

No bo ja od godziny 12 nie moge wlazic prawie na zadne stronki (10 minut trwalo az napisalem ta wiadomosc) z kaza gg i innymi bajerami nie mam klopotu, ale jak chce wczytac jakas stronke to transfer spada do 0 i wyskakuje ze nie ma takiej strony. Raz stronki dzialaja np. wp.pl a za moment jush nie. Mam SDi i zastanawiam sie czy to czasem nie jakas kolejna awaria w TPSA, ale najdziwniejsze jest to ze kolega z tego samego budynku tez ma sSdi i dziala mu normalnie 8O :?

Tak wiec macie jakies Klopoty z dzialaniem dziasiaj neta ??

a jesli nie to czem moze to byc spowodowane ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem dzisiaj awarie, ale ja mam lacze na polpaku a awaria byla spowodowana brakiem pradu a co za tym idzie resetem switcha ktory sie zawiesil...

I spotkala mnie mila niespodzianka... Jak rano wstalem wlaczylem kompa i lookam i widze ze switch sie zawiesil, wiec poszedlem do szkoly, wracam i znowu odpalam i dalej nie dziala... Wziolem wiece telefon i dzwonie do firmy ktora mi net udostepnia ze sie switch zawiesil i net nie dziala. Na to oni - "Przepraszamy zaraz kogos wyslemy", jako ze nie spodziewalem sie szybkiej rekacji wlaczylem sobie "soldat" i gralem, nie minelo 5 minut jak uslyszalem dzwonek do drzwi, otwieram a tam gosc z tej firmy mowi: SPrawdz czy CI juz net smiga, i dzialal :D Ale sie ucieszylem :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam XP Pro ale mam ten patch jush dawno zainstalowany wiec to nie moze byc jego wina, ale jakby lepiej jush dzialal wiec moze jutro jak sie obudze bedzie normalnie :D

Nie wiem tylko czemy kolega 2 pietra wyzej nie ma zadnych problemow a mi prawie zadne stronki nie chcialy dzialac :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem dzisiaj awarie, ale ja mam lacze na polpaku a awaria byla spowodowana brakiem pradu a co za tym idzie resetem switcha ktory sie zawiesil...

I spotkala mnie mila niespodzianka... Jak rano wstalem wlaczylem kompa i lookam i widze ze switch sie zawiesil, wiec poszedlem do szkoly, wracam i znowu odpalam i dalej nie dziala... Wziolem wiece telefon i dzwonie do firmy ktora mi net udostepnia ze sie switch zawiesil i net nie dziala. Na to oni - "Przepraszamy zaraz kogos wyslemy", jako ze nie spodziewalem sie szybkiej rekacji wlaczylem sobie "soldat" i gralem, nie minelo 5 minut jak uslyszalem dzwonek do drzwi, otwieram a tam gosc z tej firmy mowi: SPrawdz czy CI juz net smiga, i dzialal :D Ale sie ucieszylem :>

mam ten sam net :) dlugo czekalem na zalozenie... a z dzialaniem bywa roznie, ale ostatnio sei poprawilo i net smiga ale od czasu do czasu dns'y siadają... no ale co stałe to stałe 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi