krawczyk102 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam Mam mały problem, ale niemoge go rozpracować. Gdy z systemu uruchamiam komputer ponownie niewłancza sie ponownie, tak jakby przechodził w stan oczekiwania, ale nic niemoge zrobic i tak za każdym razem czy wgrywam sterowniki czy cos innego. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jaki konfig...?? Moze jakies wirusy...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk102 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Athlon 2200+,ASUS A7V880,512(dual),Gf5900(Asus),Modecom350gtf i dysk wd40, wirus raczej nie, wczoraj robiłem format mam sp2 i mks2005 i czysto. TO nie było od początku zrobiło mi sie po jakimś czasie, ale niemiałem czasu sie do tego zabrać,myślałem, że to system, ale jednak nie, przywróciłem domyslne ustawienia biosu i tez nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Sprawdz napiecia miernikiem.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Otworz bude i looknij czy na mobo nie ma kurzu wokol wentylatorow. Znajomy mial kiedys podobny problem, po wyczyszczeniu budy w srodku wszystko bylo okie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk102 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jutro go rozbiore i wyczyszcze zobaczymy czy pomoże, napięcie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk102 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Niestety nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNe0 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Spróbuj uruchomić system z F8 i wybierz "ostatnio znana dobra konfiguracja", bądź też "wyłąc automatyczne ponowne uruchamianie komputera". Może pomóc. Próbuj też inne opcje. Jeżeli nie pomoże to zresetuj BIOS na płycie głównej (restore defaults) lub też wyjmij bateryjkę. Miałem podobny problem na starszym kompie i to mi pomogło, chociaż niewiem czy tutaj to da radę. Możliwe, że masz też zburaczone sterowniki do VGA i sytem po prostu nie może uruchomić trybu graficznego. Popróbuj i pokombinuj a na pewno sam dojdziesz do tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...