poodel69 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gdzie można dostać w Wawie(lub okolice na zachód) miedziane płytki żeby się do zrobienia bloków nadawały? Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 www.pkt.pl / słowo klucz: skup metali kolorowych / miasto: warszawa ;) dobrze pracuje się z PKT w połączeniu na przykład z czymś takim: http://www.warszawa.com.pl/mapa/ Ja sprzedaję czasem miedź, ale teraz mam maturę. Jackuzy też sprzedaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja się moge po świętach u siebie na złomie rozejrzeć za płytkami. pamiętam, że kiedys były grubości ~1 cm jakiej grubości potrzebujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 podjadę do skupu(mam po drodze) i jak tam nie dostanę to dam znać. pzdr,wesołego jajka;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...