niko2003 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jestem kompletnym laikiem, ale nie noooobem. Mam domenę wykupioną i mam pytanie. Nie mam serwera ani żadnych baz, sama domena i chciałem dać tylko stronę z napisam "under construction". Póki nie znajdę firmy która robi dobre site WWW (takie ciut większe niż strona o firmie i pare wiadomosci :) ) Jak to mogę zrobić i gdzie? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Musisz miec serwer i dodana domene do jego dnsow. Nastepnie podac serwery dns do sprzedawcy domeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Możesz sobie założyć jakieś konto na chwilę, potem to zmienisz. Tam załóż sobie napis "Under Construction". Poczekaj aż będziesz miał gotową stronę i ją potem podłącz pod swoją domenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Możesz sobie założyć jakieś konto na chwilę, potem to zmienisz. Tam załóż sobie napis "Under Construction". Poczekaj aż będziesz miał gotową stronę i ją potem podłącz pod swoją domenę. Mam prosbe mozesz łapotoligicznie mi to wyjasnic. Znaczy mam znalesc jakis darmowy serwer i tam potem podlinkowac? Jakie konto zalozyc gdzie? Ja kupilem domene przez netart.pl Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Możesz sobie założyć jakieś darmowe konto na okres poszukiwań docelowego konta. Np. poszukaj sobie jakiegoś konta darmowego w tym temacie: Serwery Płatne / Darmowe. Zakładasz na jednym z nich konto i tworzysz sobie prostą stronę np. "Under Construction przewidywany start serwisu na początku maja" - przykładowo. Linkujesz swoją domenę pod ten adres i masz gotowe to co chcesz. Potem jak będziesz miał gotową stronę docelową to sobie zmienisz adres dla domeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Dzięki Prog za informację to takie proste jest. Temat do zamknięcia wielkie dzięki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Można domeny do darmowych ftp dopisywać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) W OVH to jest zabronione, ale ręki odciąć nie dam sobie za to. W innych to nie wiem, bo nie używam Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...