kuki83 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 jak wam sie podoba moja przerobka dysku ocencie sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dla mnie ok :-) mnie sie podoba. Szkoda ze nie robią takich nowych...tak zeby mozna bylo z nich korzystac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a wlasnie nie dodalem ze dysk dalej jest 100% sprawny i niewyskoczyl ani jeden bad sektor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja daje niebieska diode, jakiej grubosci plexi/szyby uzyles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Co to za dysk :?: mam obawy co do żywotności dysku :? BTW wygląda zajebiście :) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 albo mi się coś pomieszało ale chyba widziałem na WGK nowy dysk z oknem, był to chyba fujitsu Picobird, jutro jeszcze sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 amoniak: no ja tez mam obawy ale to wszystko sie okarze z czasem :-), a pozatym to nie jest dysk ktorego bylo by szkoga bo to CAVIAR 850MB plexy nie mialem , ale mialem podreka takie cos podobne do plexy to chyba mialo 1.5mm grubosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 wyglada to fajnie ale jak to ma 850 MB to chyba tylko do wygladu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 no fajne fajne :) robisz takie u6 40GB na zmowienie :D :D to moze mi bys zrobil :) ile cie to kosztowalo all :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Masz racje 8) zyjesz w bledzie :P , HDD nie maja komory bezdechowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Masz racje 8) zyjesz w bledzie :P , HDD nie maja komory bezdechowej. Po to jest szczelny co by zaden "kurz" nie przywalil w glowice ktora unosi sie na poduszce powietrznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Masz racje 8) zyjesz w bledzie :P , HDD nie maja komory bezdechowej. dzieki za korepetycje 8) , zabieram sie za rozkrecanie twardych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Masz racje 8) zyjesz w bledzie :P , HDD nie maja komory bezdechowej. dzieki za korepetycje 8) , zabieram sie za rozkrecanie twardych ... A rozkrecaj byle zeby sie ten dysk po podlodze nie walal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Hermetyczny nie, ale wazne zeby w srodku nie znalazla sie zadna drobinka kurzu... nawet taka nie widzialna golym okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 artykulik jak to zrobic i zachowac w miare czyste warunki otoczenia bedzie na www.mod-case.com tylko thorn musi go zamiescic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 J am jakiegoś starego samsunga 4 gb. zaraz go rozkręcam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 heheh...dysk dziala?!?!?! to zajebiscie bo wiesz...mam identycznego caviara :-) 850 Mb :-). I chyba sie pobawie w takie cos :-). Powiedz mi jakim cudem to dziala? zawsze wydawalo mi sie ze dysk powinien byc hermetycznie zamkniety po za tym moglbys opisac jak to wszystko robiles? :-) jak diode podlaczyles itd...troche wiecej zdjec. Bylbym wdzieczny. Dysk nie musi byc hermetyczny a mnie sie wydaje ze byc powinien - wypelniony w srodku mieszanina gazow (pod zmniejszonym cisnieniem) zapobiegajacych utlenianiu sie "wnetrznosci" dysku, poza tym po co bylyby umieszczanie takich okraglych "naklejek" zalepiajacych otwor w obudowie dysku (naklejka wyraznie wklesnieta do srodka) ? moze sie myle ? jak tak to od wielu lat zyje w bledzie ... :( Masz racje 8) zyjesz w bledzie :P , HDD nie maja komory bezdechowej. Ani tez sluzy powietrznej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Czy ty wycinałeś tom dziure w dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Czy ty wycinałeś tom dziure w dysku? Wycinarkom ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A może zrobie taki? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 w sumie podobne do mojego , bo dysk tez caviar , i dez pewnie wycinane dremel'em, a ja moge tyle dodac od siebie ze dysk dziala juz 2 tygodnie i bez zazutow , :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 dzisiaj zabieram sie za swoja Barracudee :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: obym tylko go nie spieprzyl :) ale w razie czego mam zapasowy :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 to dam ci mala rade , jak bedziesz rozkrecal to nailepiej ro bo w jakims pomieszczeniu w ktorym nie ma kurzu w powietrzu ale moze byc ciezko takie znalesc, ja to zrobilem tak poszlem do lazienki odkrecilem prysznic z goraca woda i napuscilem pary az sie zrobilo mleko w laziece , wyszedlem odczekalem 15 min i juz jest czysto w laziece nie lataja zadne pylki :-), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Looknijcie tutaj: http://linear1.org/gm/archives/00000071.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Looknijcie tutaj: http://linear1.org/gm/archives/00000071.php hehe mój wyglada tak samo.. mógłbym pokazac fotki, ale nic by nie zmniły , bo to identyczne wykonanie :D Jedynie bardziej wyciąłem okienko do samego rantu .. (bardziej niz kuki83) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 gdzies wyczyatlem ze gość wział dysk zaraz po otwarciu owinał NOWĄ folią kuchenną taka przezroczystą mocno przylegającą. Spokojnie wyk0onał moda i zakrecil tez tak zrobie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja tam bym sie bal ze cos spiernicze...powodzenia odwaznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...