grzegrz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 hmm model swietny, ale wyglada troche jak z papieru. a ja mam jakies zaciencia w modelowaniu, no chce zrobic ładny domek, a wychodz mi jakies dzikie dziwactwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 to model bez textur wiec jak ma wygladac ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Czasem to bez textur ładniej wychodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 masz racje wiron ;] a oto mala zabawa z pspX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysz3k Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) heh no to i ja zamieszcze swoich kilka prac ktore powstaly w ciagu kilku ostatnich lat :) 1. 2. 3. 4. no i to tyle z tych lepszych ;] bo prac z nauki zbrush'a i rhino3d nie ma co nawet pokazywac ;) pracki renderowane w brazilu i robione w 3dsmax pozdro Edytowane 3 Maja 2006 przez Mysz3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 da sie 7600gt przerobic na quadro? jakby sie dalo to chetnie znow w 3dmaxie zaczne robic:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 pewnie sie da ( ten sam chipset ) tylko po co? i tak renderujesz na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Przy trybie OpenGL w viewportach jest znacznie większa wydajność (nie tnie się tak strasznie). Ogólnie przeróbka na Quadro odblokowuje sprzętową akcelerację OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 ja tam na zwyklym 6600GT jade i nie jest tak zle ;] ale przy czolgu juz sie siatke ciezko przesowa ;] ale od czego jest opcja HIDE oraz VISIBLE AS BOX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zauważyłem też, że o ile poprzednio przy przesuwaniu/obkręcaniu miałem mouse-laga, to teraz po Quadro modzie nawet jeśli się tnie, to laga nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 i kolejny renderek z postprodukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 zibi, najs ci to wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 i jeszcze czarno biale wersje ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ile poly ma model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ledwo co wyrenderowane :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Oo, bardzo ładnie, planujesz zrobić wnętrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Dzięki :) Wypadałoby zrobić, zaczątki już nawet są, muszę tylko znaleźć troche czasu żeby dokończyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) poklykałem troche w maxie i zrobiłem tło. Tzn pani wycięta i umazana w photoshopie, ale tak mi sie podobała ze zrobiłem jej taka skromną scene. Edytowane 7 Maja 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 olać scene, fajna ta panienka :P bart3d - autko tez fajne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 :lol: ale scene robiłem prawie 2 godziny :D wirion co ty taki zły? ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Ledwo co wyrenderowane :lol2: http://img317.imageshack.us/img317/4807/lotusex1xi.th.jpg Fajny projekt:),lecz jak znajdziesz wolny czas to zrób wnęterze:) EDIT : nie cytujemy obrazków - MaciekCi Edytowane 7 Maja 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) 3ds max + vray Edytowane 7 Maja 2006 przez emte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) 3ds max + vray Większość cieni chyba zaginęla w boju? Edytowane 7 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 faktycznie cienie troche słabe ;) ale to była moja druga poważniejsza scena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 oj, panowie, oto efekt jak od biedy człowiekowi sięnudzi i niema pomysłów........ http://www.wirion.neostrada.pl/c.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) to moje pracki z przygody z grafika 3d, wiekszosc z nich jest nieskonczona niestety ten ostatni render przedstawia moj pierwszy model w rinho i jak narazie moj jedyny cholera zdjecia poginely, nie wiem co tu sie dzieje. Edytowane 9 Maja 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Możesz pokazać inne ujęcia i siatkę tego 350z? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 4d cinema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Kaltenberg - gdybys dodal cienie albo cokoliwek zeby sciemnic asfalt pod samochodem to by wyszlo fajnie. A tak to on lewituje dla mnie. Ja dodam od siebie taki smieszny renderek. Speed jakich wiele. Kaukustyki brak bo zapomnialem o niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No to ja tez dam cos od siebie z mojej przygody z modelowaniem w Alias WaveFront Maya: http://www.zee.prz-rzeszow.pl/~roger/face/ Troszke wiecej bylo zrobione, jednak pliki zostaly w Polsce nas kompie ojca. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...