Dirrac Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam, czy moze ktos poda mi specyfikacje inwertera revolteca do katod?:>:>:> Ostatnio wyzej wymieniony poszedl chyba sie kochac i nie wyrabia teraz moca <_< , obie katody swieca sie w 1/3. Jak pokrece kabelkiem to anoda ( bo ten metalowy cienki drucik na moj gust to anoda, jakby co to nie bijcie) przyblizajac sie do katody ( tego preta ktory sie swieci) sprawia ze wieksza czesc katody sie jara. No i teraz... jak kupie sobie takiego inwertera sunbeama to czy bedzie on mi chodzil?:>:>:> niby 620 V a na niektorych postach pisza ze rozne firmy to rozne napiecia... wiec jak ktos fetysz i wsadzal voltomierz do tego badziewnego pudeleczka to niech mnie oswieci. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 moge ci podać co pisze na moim revoltecu: output voltage: 620V input voltage: 12V power consumation: 8.88 Watt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirrac Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 He, to samo co sunbeamy:>:>:> Kiedys ktos pisal ze sunbeam i revoltec to ten sam sprzet w innych pudeleczka pakowany, moze to i prawda... dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...