no_one86 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 witam, mam napisy pytanie tylko jak dopasowac je do filmu ?? napisy sa gole tzn nie chce przesunac ich czasu odtwarzania, tylko dopasowac do filmu od zera. jakim progsem moge tego dokonac?? thx, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 notatnikiem? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 bestplayer ma taką opcję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Bardzo wygodnie się to robi SubEdit'em. Ale chce Ci sięw to bawić ? Nie lepiej poszukać w Napisy.org ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Vplayer ma opcję edycji napisów i dość fajnych zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 napisy dopsowywuj do odpowiedniego filmu tak aby długość filmu i napisów była +- zgodna z napisami..i szybkośc transmisji bitów (kb/s :D ) sie zgadzała...ja odtwarzam w programie Vplayer i bardzo jestem zadowolony z tego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...