Deejay Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) witajcie mam problem - mam na jednej partycji win xp a na drugiej viste i chcialbym ja usunac (ale na tej partycji znajduje sie mnostwo waznych danych) wiec format odpada... jak ja usunac bez strat ?? i jak usunac ten choler....y :mur: bootloader mial juz ktos z tym stycznosc ?? za wszelkie porady bede bardzo "dzwieczny" pozdrawiam i zycze milych oraz spokojnych swiat dodam ze dysk jest s-ata i nie jest widziany pod dos'em Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez Deejay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Najprościej to byś przekopiował te dane na iną partycje i zrobił format ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejay Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Najprościej to byś przekopiował te dane na iną partycje i zrobił format ;)opanowalem juz bootloadera dla moich nastepcow nalezy to zrobic tak uruchomic z plyty ms windows xp naprawianie systemu i wykonac polecenia fixboot a nastepnie fixmbr teraz mam nastepny problem - chce usunac recznie katalogi - czym moge masowo zmienic zabezpieczenie pliku (zeby nie bylo ze plik systemowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tak 1) z poziomu Windows (właściwości folderu) 2) programem Total Commander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ale jak mam wejść do konsoli jak nie mam stacji dyskietek ?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 A do czego potrzeba dyskietki przy uzyciu konsoli dostepnej z instalatora systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 do instalacji sterów sata bo tak to mi dysku nie wykrywa :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 przelacz dysk na sata150, powinno zaskoczyc bez sterow. i to wlasnie jest powod dla ktorego lubie miec w kompie fdd - jakis flash biosu, jakies stery raid/sata itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No własnie jak mozna usunac resztki folderow/ploków po viscie.. probowalem juz wszystkich programow i nic.. format odpada bo mam pelno waznych danych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2318855 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dzieki zadzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 a nie istnieje jakiś sprytny programik który by sam automatycznie wszystko robił ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Nie istnieje, ale jakby naprawdę była potrzeba istnienia takiego programiku to moze by sie cos zrobiło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...