Skocz do zawartości
-==MORDI==-

Jakie Chlodzenie Do Amd Athlona 2200+

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak ja i miałem problem z wyborem.Wybrałem pentagrama qvc 100 ale teraz trudno go znalezc bo go zastąpili serią nxc któa na soc.A nie pasuje. To jest fajna sprawa i na samej zapince http://www.allegro.pl/item97035876_mega_co...der_fd_92s.html

Albo taniej http://www.4max.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=367

Edit.

Pomyliłem sie katana jest na zapinke więc chyba to ci polece bo jest uniwersalny.

Edytowane przez mastertoudi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz miec płyte dla ozdoby to prosze bardzo :D NA 99% są tam ścieżki. Ja mam ten sam problem i tez długo wybieralem cooler pentagram qvc-100cu i sie dobrze spisuje. Jak masz dużą bude to mozesz kupic qvc-120 i to bedzie wymiatacz.Ten thermalright też jest wporzo i bardzo cichy bo z fanderkiem, ale tylko na socketA. Jeszcze thermaltake 101 za tą cene złapiesz a jest uniwersalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na socketA: si-97 -idzie kupic za 99 zl (przynajmniej mi sie udalo :> ) do tego jakis wiatrak 92mm. (u mnie na athlonie xp 2500+ temp spadla o jakies 10 stopni i nie przekracza w stresie 52 (wczesniej ~63 i czeste resety) ,czekam az przyjdzie fander bo na razie mam jakis prowizoryczny 80mm podmontowany )

edit: no i w tym przypadku nie trzeba sie martwic ze cos sie urwie- wazy cos kolo 280g ;] (bez wentyla)

Edytowane przez drozd11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi