Frezer Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zapraszam na moją stronę o śmiesznych filmikach itp. Szczególnie działa animacje icon_wink2.gif ponurak.pl Jak wam się podoba stronka ? (obecnie pracuję nad logo) . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Strona moim zdaniem jest słaba. Grafika kiepska, wkomponowanie flashów itp. także nie jest zbyt ciekawe. Ja bym nad nią na twoim miejscu jeszcze trochę popracował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Prog, ta strona jest na silniku Joomli, więc to kwestia skórki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wydaje się być mało rozbudowana, brakuje tego czegoś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wiem, że jest na Joomli, ale przecież to nie zależy od silnika jak sam napisałeś, a od skórki, którą mógł sobie Frezer dopasować do potrzeb. Czego moim zdaniem nie zrobił, co więcej jak widać nie przywiązywał do tego zbyt dużej wagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Spokojnie stronka jest w trakcie pracy i jest rozbudowywana B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a mi sie tam bardzo podoba :D fajne filmiki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...