Craven Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Problem jak w temacie - podczas ładowania systemu na monitorze nie ma obrazu (pojawia sie napis cannot display this video mode), za to obraz jest na tv. Gdy odłącze tv wszystko jest ok. W windowsie już jest ok. Karta grafiki X800 gto. Ma ktoś pomysł jak z tym sobie poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 niejako obecnosc polaczenia TV-grafa .. wymusza rozdzielczosc pal ktora nei jest obslugiwana przez monitor .. i dziala to dopuki kontroli nie wezma stery ... ot cala filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 niejako obecnosc polaczenia TV-grafa .. wymusza rozdzielczosc pal ktora nei jest obslugiwana przez monitor .. i dziala to dopuki kontroli nie wezma stery ... ot cala filozofia Ok przyczynę mamy - teraz pytanie czy da się to wyeliminować. W sumie z czasem można sie przyzwyczaić - problem jest jak chce sie odwiedzić bios ale w tv też widać. Jednakże jakby było jakieś rozwiązanie było by miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mozna sprobowac podpiac monitor pod drugie gniazdo na karcie graficznej. Nie jestem pewiem czy mam racje, wydaje mi sie ze tv out jest na jednym ramdacu z którymś wyjściem monitorowym i jak podepniemy monitor pod to wyjscie, ktore tazem tv outem wisi na jednym ramdacu to mozna sie spodziewac niespodzianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...