Skocz do zawartości
Gość RzeźniQ_dNb

Chyba Cos Nie Tego?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RzeźniQ_dNb

Mam taki dziwny problem bo nie wyswietla mi calej zawartosci stron internetowych oczywiscie nie wszystkich tylko niekotrych, chodzi o obrazki np na stronie allegro

[http://allegro.pl/search.php?string=konwerter]

wczesniej nie mialem takich klopotow, mam zaintsalowanego antywira NOD32 i firefoxa najnowszego

RATUJCIE CO JEST GRANE??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki dziwny problem bo nie wyswietla mi calej zawartosci stron internetowych oczywiscie nie wszystkich tylko niekotrych, chodzi o obrazki np na stronie allegro

[http://allegro.pl/search.php?string=konwerter]

wczesniej nie mialem takich klopotow, mam zaintsalowanego antywira NOD32 i firefoxa najnowszego

RATUJCIE CO JEST GRANE??

A jaką masz przeglądarke? Jeśli Firefoxa to zapewne nie masz zainstalowanych wtyczek z flashem, zobacz czy te stronki normalnie się wyświetlają na IE, a potem ewentualnie zainstaluj te brakujące wtyczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość RzeźniQ_dNb

na IE te sie nie laduja te obrazki

jak mam zrobic zeby ew zainstalowac brakujace wtyczk z iflashem do firefoxa i jak te cache poukladac?

...a tej opcji nie mam zaznaczonej przedstawionej na screenie

co do antywira to watpie zeby cos blokowal bo niekiedy dzialalo mi wszystko a nic nie ruszualem w antywirze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość RzeźniQ_dNb

kurcze ja juz nie wiem co mam robic zeby te pierniczone obrazki sie ladowaly na stronach, nawet antywirusa odistalowalem i nadal nic!! :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi