Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mam taki dziwny problem bo nie wyswietla mi calej zawartosci stron internetowych oczywiscie nie wszystkich tylko niekotrych, chodzi o obrazki np na stronie allegro [http://allegro.pl/search.php?string=konwerter] wczesniej nie mialem takich klopotow, mam zaintsalowanego antywira NOD32 i firefoxa najnowszego RATUJCIE CO JEST GRANE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mam taki dziwny problem bo nie wyswietla mi calej zawartosci stron internetowych oczywiscie nie wszystkich tylko niekotrych, chodzi o obrazki np na stronie allegro [http://allegro.pl/search.php?string=konwerter] wczesniej nie mialem takich klopotow, mam zaintsalowanego antywira NOD32 i firefoxa najnowszego RATUJCIE CO JEST GRANE?? A jaką masz przeglądarke? Jeśli Firefoxa to zapewne nie masz zainstalowanych wtyczek z flashem, zobacz czy te stronki normalnie się wyświetlają na IE, a potem ewentualnie zainstaluj te brakujące wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Na podanej stronie nie ma flasha. Tradycyjne już możliwości: - masz zaznaczoną tę opcję: - antywirus, firewall coś blokują (opcja filtrowania sieci, blokowania reklam itp.) - bałagan w cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 na IE te sie nie laduja te obrazki jak mam zrobic zeby ew zainstalowac brakujace wtyczk z iflashem do firefoxa i jak te cache poukladac? ...a tej opcji nie mam zaznaczonej przedstawionej na screenie co do antywira to watpie zeby cos blokowal bo niekiedy dzialalo mi wszystko a nic nie ruszualem w antywirze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Skoro na IE też się nie ładują, to nie jest to wina przeglądarki. Może firewall systemowy ? A cache się nie układa, tylko czyści (od wersji 1.5 można to robić automatycznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 firewolla nie mam, a cache skasowalem i nic nie pomoglo sporbowalem tez zainstalowac JAVE i tez nie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 kurcze ja juz nie wiem co mam robic zeby te pierniczone obrazki sie ladowaly na stronach, nawet antywirusa odistalowalem i nadal nic!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...