Ruido Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Hej robie stronke netową do budy na temat Poznania. Strona ma dzialac w 800x600 w Internet Explorer, Netscape, Opera. Mecze sie nad stronka godzinke i mam maly problemik z menu bo jest szczerze mowiac brzydkie jakby ktos mogl mi pomoc/zrobic za mnie to menu albo podrzucic jakies propozycje na temat calej strony ???? www.poznan-przez-wieki.prv.pl Czekam na pomoc :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 jakos mi sie nie podoba ta strona, jest wg. mnie zle dobrana kolorystycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 jakos mi sie nie podoba ta strona, jest wg. mnie zle dobrana kolorystyczniewlasnie nie mam pomydlu na ta stronke :cry: moze jakas podpowiedz co do kolorow ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Wiem ludzie ze to jest bardzo nudny temat i strona taka sobie. Ale naprawde potrzebuje waszej pomocy, please powpisujcie co uwarzacie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 fakt.. kolorki nie teges.. sprobuj pozmieniac na takie jak sa w skinie forum Desert.. a.. i menu zle wyglada w wyzszej rozdzialce.. tzn. jest przesuniete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 fakt przede wszystkim kolory, a takto pomysl nie jest najgorszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zdecydowanie za jaskrawe kolory. Jeśli już chcesz niebieski, to spróbuj bardziej `szarawy` odcień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 jakies takie ciemne, i "lyse" ... ale to ostatnie to chyba z braku tematow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Fajna, ale daj mniej oczojebny kolor :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ogolnie pomysl niezly, tylko zmien ten niebieski kolor bo razi jak cholera :D No i dodaj cos tam jeszcze bo rzeczewiscie jest troszke golo ;) Moze cos we flashu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 1. zmien kolorki na troche mniej brutalne ;) 2. zrob strone w tablekach... bo inaczej napewno wsyzstkie przegladarki ci ramek nie pokaza... 3. tabela z zawartoscia porownujac do loga jest krzywo !!... to menu tez za prosto nie jest do calosci... 4. ogolnie niezle tylko zastosuj sie do tych punktow, to bedzie super 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 dzieks za rady ludzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ...jest troszke golo ;)... ;) :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 po pierwsze: na logo powinoo byc napis wieki troszki wieszky ;) i ramki brzydkie..... ;P kolory tylko na makintoszach beda ładnie wygladaly na zwyklych pc chuowo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Kolorki za jaskrawe i to loga jakies taki jakby rozmazane:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Hmm zmienilem zupelnie lay, nadal stronka jest goła, ale co teraz sadzicie ??? Nowa stronka jest pod starym adresem www.poznan-przez-wieki.prv.pl co otym sadzicie jakie bledy ?? I taka mala prosba, jak ktos lubi sie bawic w grafie moze by mi pomogl zrobic/znalezc jakas ciekawa grafe by stronka miala ciekawy wyglad :P Licze na wasza pomoc (stronka przypominam ma byc o Poznaniu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zamien kolorki tla. Barzdziej jasny widok na strone, moze biale tlo?? :idea: fajnie mozna pozniej kolorki dobierac do bialego (bez skojarzen z czlonkiem forum :D ) np. szary, albo niebieski wpadajacy w szrosc srebro :?: ogolnie fajen. A bym zapomnial to logo :? troche nie teges. Moze :idea: przesun napis w lewo cos jak tweak ma na glownej stronie firum i obok linki ablo banner, cos takiego mysle. I podstawa w tabelkach zrob wiecej mozliwosci modyfikacji i wyglad fajniejszy jak pobawisz sie kolorami tabelek obramowania tla tabelki np. jakies fota zamiast koloru tylko nie zucajace sie za bardzi w oczy lub wytlum je w Photoshopie albo w Pain Shop Pro, efekt rozmycia, zamglenia. :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Hej robie stronke netową do budy na temat poznania www.poznan-przez-wieki.prv.pl Czekam na pomoc :roll: :wink: no tak poznanie to fajna sprawa, czlowiek sie uczy cale zycie :), poznajesz dziewczyne, potem poznajesz jej rodzine , poznajesz co to jest malzenstwo, eeee no i tak przez wieki ...... :) Nie z osób a z błędów ortograficznych się natrząsam :) a tak przy okazji to zalatw sobie macromedia dreamwaver i ulatwi ci robienie calkiem proff stronek PS. calkowicie nie odpowiadam za tresc tego postu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 "Za dużo użytkowników Za duża liczba połączonych użytkowników. Spróbuj ponownie później." Ja tylko to zobaczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 "Za dużo użytkowników Za duża liczba połączonych użytkowników. Spróbuj ponownie później." Ja tylko to zobaczylem try again, mi dziala 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Teraz poszlo. Ten zielony kolorek jest taki sobie , moze na inny odcien niebieskiego go zamienisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Teraz poszlo. Ten zielony kolorek jest taki sobie , moze na inny odcien niebieskiego go zamienisz?kolorki jeszcze testuje i nie znalazlem takich ktore mi odpowiadaja, poszukiwania wciaz trwaja ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Teraz moze byc ale troche troche mi sie wydaje za prosta ta strona:P poczytaj sobie jeszcze o html'u.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Trzytmaj pare stronek ze skryptami, bardzo pomagaja szczegolnie pierwsze trzy. 1. www.siteql.net 2. www.free4web.pl 3. www.scrypty.com 4. www.skrypty.pl 5. www.webhelp.pl Z tych skryptow to mozna i lepsza strone od flasha zrobic. Trudno tego dokonac ale mozna, tylko jak spojzysz ew zrodlo to jakbys czytal zaszyfrowany text w 512bitach. cos nieprawdopodobnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 qurcze nawet fajne intro mi wyszlo (new version on http://www.niezbednik.prv.pl/), jak radzicie dac jakies tlo pod ta animacje czy nie ?? Jezeli tak to moze jest kto w stanie zrobic/lub mi pomoc ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ruido a wez pod ten banner za tlo wstaw jakies ujecie Poznania albo przerob kilka zdjec i w jedno scal i wteedy na tlo daj bedzie extra efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ruido jak chcesz to moge sprobowac jakas grafiek zrobic, tylko musisz mi dac material tzn zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Na gotowe to kazdy czeka :twisted: nie chce sie poszukac co??? Bo po co tracic czas samemu jesli ktos moze to za ciebie zrobic. A ovelclockers.prc.pl pamietasz ta grafe i moze mu dales te materialy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ruido jak chcesz to moge sprobowac jakas grafiek zrobic, tylko musisz mi dac material tzn zdjecia.jestem twoim wielkim dluznikiem, tu masz kilka linkow do galerii o poznaniu : http://www.cs.put.poznan.pl/poznan/photogall.html http://www.poznan4u.com.pl/turysta/architektura.html http://www.igp.poznan.pl/ http://www.poznaninaczej.pl/dzialy.html W sumie zdjecia mozesz wybrac, chyba ze ci sie nie chce to przejrze i ci podrzue linki do zdjec. Jak bedzie mail jakies pytania to wal "na prywatna wiadomosc", nie bedziemy zasmiecac forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Na gotowe to kazdy czeka :twisted: nie chce sie poszukac co??? Bo po co tracic czas samemu jesli ktos moze to za ciebie zrobic. A ovelclockers.prc.pl pamietasz ta grafe i moze mu dales te materialy??Nie przeginaj... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...