Skocz do zawartości
Ruido

Co sądzicie o tej stronie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Hej robie stronke netową do budy na temat Poznania. Strona ma dzialac w 800x600 w Internet Explorer, Netscape, Opera. Mecze sie nad stronka godzinke i mam maly problemik z menu bo jest szczerze mowiac brzydkie

jakby ktos mogl mi pomoc/zrobic za mnie to menu albo podrzucic jakies propozycje na temat calej strony ????

www.poznan-przez-wieki.prv.pl

Czekam na pomoc :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. zmien kolorki na troche mniej brutalne ;)

2. zrob strone w tablekach... bo inaczej napewno wsyzstkie przegladarki ci ramek nie pokaza...

3. tabela z zawartoscia porownujac do loga jest krzywo !!... to menu tez za prosto nie jest do calosci...

4. ogolnie niezle tylko zastosuj sie do tych punktow, to bedzie super 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zmienilem zupelnie lay, nadal stronka jest goła, ale co teraz sadzicie ??? Nowa stronka jest pod starym adresem www.poznan-przez-wieki.prv.pl co otym sadzicie jakie bledy ??

I taka mala prosba, jak ktos lubi sie bawic w grafie moze by mi pomogl zrobic/znalezc jakas ciekawa grafe by stronka miala ciekawy wyglad :P

Licze na wasza pomoc (stronka przypominam ma byc o Poznaniu :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamien kolorki tla. Barzdziej jasny widok na strone, moze biale tlo?? :idea: fajnie mozna pozniej kolorki dobierac do bialego (bez skojarzen z czlonkiem forum :D ) np. szary, albo niebieski wpadajacy w szrosc srebro :?: ogolnie fajen. A bym zapomnial to logo :? troche nie teges. Moze :idea: przesun napis w lewo cos jak tweak ma na glownej stronie firum i obok linki ablo banner, cos takiego mysle. I podstawa w tabelkach zrob wiecej mozliwosci modyfikacji i wyglad fajniejszy jak pobawisz sie kolorami tabelek obramowania tla tabelki np. jakies fota zamiast koloru tylko nie zucajace sie za bardzi w oczy lub wytlum je w Photoshopie albo w Pain Shop Pro, efekt rozmycia, zamglenia. :?: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej robie stronke netową do budy na temat poznania

www.poznan-przez-wieki.prv.pl

Czekam na pomoc  :roll:  :wink:

no tak poznanie to fajna sprawa, czlowiek sie uczy cale zycie :), poznajesz dziewczyne, potem poznajesz jej rodzine , poznajesz co to jest malzenstwo, eeee no i tak przez wieki ...... :)

Nie z osób a z błędów ortograficznych się natrząsam :)

a tak przy okazji to zalatw sobie macromedia dreamwaver i ulatwi ci robienie calkiem proff stronek

PS. calkowicie nie odpowiadam za tresc tego postu 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzytmaj pare stronek ze skryptami, bardzo pomagaja szczegolnie pierwsze trzy.

1. www.siteql.net

2. www.free4web.pl

3. www.scrypty.com

4. www.skrypty.pl

5. www.webhelp.pl

Z tych skryptow to mozna i lepsza strone od flasha zrobic. Trudno tego dokonac ale mozna, tylko jak spojzysz ew zrodlo to jakbys czytal zaszyfrowany text w 512bitach. cos nieprawdopodobnego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruido jak chcesz to moge sprobowac jakas grafiek zrobic, tylko musisz mi dac material tzn zdjecia.

jestem twoim wielkim dluznikiem, tu masz kilka linkow do galerii o poznaniu :

http://www.cs.put.poznan.pl/poznan/photogall.html

http://www.poznan4u.com.pl/turysta/architektura.html

http://www.igp.poznan.pl/

http://www.poznaninaczej.pl/dzialy.html

W sumie zdjecia mozesz wybrac, chyba ze ci sie nie chce to przejrze i ci podrzue linki do zdjec.

Jak bedzie mail jakies pytania to wal "na prywatna wiadomosc", nie bedziemy zasmiecac forum :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi