Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY moze Ci strone www zrobic do pracy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 oj mojej operze sie nie podoba ta stronka, cala sie rozj.....znaczy sie popsula ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY moze Ci strone www zrobic do pracy co???Allen3 ciiiiiiiii, nie warto klocic sie o taki bezsens 8) A nie dziwie sie ze prosi o linki, tez by mi sie dla kogo sie chcialo przerzucac setki stron w poszukiwaniu fotek o Poznaniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 oj mojej operze sie nie podoba ta stronka, cala sie rozj.....znaczy sie popsula ;] fuck, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Opera, od poczatki tworzenia tej stronki mam z nia <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe problemy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja sie nie kloce tylko ze ,..... zreszta i tak bede robil strone szkoly to bede mial szukania po tad a moze i wyzej. Same skrypty i pomysl tego stworzenia to duzo zajmuje a wykonanie juz nie mowie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY moze Ci strone www zrobic do pracy co???O co ci wogole chodzi? Najpierw naucz sie robic strony, to pogadamy... Jak jestes taki zazdrosny to tez zrob grafe na strone Ruido to bedzie mogl wybrac. Kurde co za typ... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY moze Ci strone www zrobic do pracy co???O co ci wogole chodzi? Najpierw naucz sie robic strony, to pogadamy... Jak jestes taki zazdrosny to tez zrob grafe na strone Ruido to bedzie mogl wybrac. Kurde co za typ... :evil: ci sie znowu dorwali ... ja juz wymiekam ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 BiAłY moze Ci strone www zrobic do pracy co???O co ci wogole chodzi? Najpierw naucz sie robic strony, to pogadamy... Jak jestes taki zazdrosny to tez zrob grafe na strone Ruido to bedzie mogl wybrac. Kurde co za typ... :evil: ci sie znowu dorwali ... ja juz wymiekam ... :( Sorry, ze musieliscie czytac te bzdety, ale Allen3 czasami przesadza, co ja na to poradze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...