Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Słuchawki o ktorych mowa w tytule posta kosztuja w polsce w okolicach 750 zet, szukajac po niepolskich stronach znalazlem ciekawa promocje na amazon.com, te same sluchawki mozna w USA kupic za okolo 60$ zainteresowalem sie tematom, okazalo sie ze calkiem sporo sprzetu hifi mozna sprowadzic po bardzo kozystnych cenach

mam tylko jeden problem. zanim kupie chcialbym dowiedziec sie czy tutaj przypadkiem coś nie śmierdzi...

poniższe linki przedstawiaja te same sluchawki (nazwa sie zgadza) ale wygladaja zupelnie inaczej!! nie wiem czy w tym jest jakis podstep, czy po prostu roznia sie jedynie wygladem:

Klik

Click

jeżeli mozecie polecic jakies inne sluchawki w podobnym przedziale cenowym, to wszelkie sugestie mile widziane!! interesuja mnie jedynie sluchawki zamkniete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Kossy mają naprawdę kiepską opinię wśród użytkowików.

Podstępu nie ma, bo podałeś linki do 2 różnych modeli.

jeżeli mozecie polecic jakies inne sluchawki w podobnym przedziale cenowym

Ten przedział to 750zł, czy 60$ ?

Zainteresuj się np. ofertą Beyerdynamic - mają sporo dobrych, zamkniętych słuchawek.

Edytowane przez paulo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi