nogal Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 czesc , wlasnie skladam kompa dla znajomego i mam problem. Komp odpala , ale gdy juz go zresetowac to nie wlacza sie monitor ... wylaczam , wlaczam i jest ok. Płyta to EPOX 8KHAL+ a grafa GF4 MX 440 Winfasta. Grafe sprawdzalem na innym kompie - dziala , wsadzalem inna do tego sprzetu - dziala . Ram i proc odpadaja bo tez zmienialem . Mam pytanie , czy to mozliwe aby akurat tak sie gryzly te dwa podzespoly i czy update biosu MOBO pomoze .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Sprawdz ustawienia BIOSu, ja tak samo mialem u siebie po czyszczeniu BIOSU, tzn zapominalem ustawic parametry proca i przez to komp dzialal tylko po wlaczeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Juz takie cos kiedys widzialem Diamond Vcośtam (tnt2) i śjakaś plyta na VIA z celkiem 433 i nic nie pomogło ...........dead end :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 mozliwe ze to wina pamieci te chinskie shity to lubiom tak w d.pe dawac, kingstom i inne firmówy to jest to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nie wiem czy dobrze zrozumialem ale : wlaczasz i wylaczas monitor czy kompa ? bo jak moznitor i jest to samsumg to one tak czasami maja ... musialbym zapytac sie qry jakie konkretnie modele ... ale jak wl/wyl kompa to nie wiem czemu tak sie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...