Marek322 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam mam mam problem !. Gdy ustawie fsb powyżej 149mhz to komp się uruchamia ale nie wchodzi do windowsa, nawet nie ma ekranu startowego tylko miga taka mała kreska. Niewiem co jest grane. Dodaje raport z everesta :D . Być może cos źle robie. Proszę o rady !!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Może płyta nie daje rady bo to poprostu lipa a zasiłka jaka, masz blokade pci i agp?? Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @piotrc00 sprobuj zworkami na plycie przestawic FSB. byc moze nie masz blokady pci/agp i w tedy lezysz :(, zostaja jedynie zworki/poczytaj w instrukcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 zasiłka chieftec 360w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 blokada pci/agp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 tzn ?? niewiem czy mam blokade pci/agp?? bo jak proca podkręcam to jest FSB:140mhz i nie pisze tam o agp/pci. Oblukam jeszcze tą płyte :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big JASNY Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja się nie martwie mam Procka Celeron 2 GHZ i maks. wyciągam tylko z niego 20x120 czyli 2,4 GHZ. Żałosne ale to właśnie przez płyte główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...