Sid Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Raz kupiłem CHIPa, pozniej za jakieś 3 miesiace znowu. Potem pomimo wysokiej ceny(z początku mi się tak wydawało) kupowałem co miesiąc. Ponad rok. Na rzecz CHIPa zrezygnowałem z KS Ekspert (który miał być pismem dla zaawansowanych, ale cena 10zł, a gazetka cieniutka - ot kilka artów, poza tym nie zawsze takie ambitniejsze rzeczy były poruszane). Hm. Ostatnio nie kupowałem CHIPa - zbierałem na laptopa ;) ENTER'a osobiscie miałem w łapkach może ze dwa razy ;) Coś teraz nam zostanie Komputer Świat. BTW. Aż mi się przypomniało jak miałem pomysł na Tweak e-zine ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Szkoda Chipa jak netu nie miałem to kupowałem właśnie Chipa... Enter'a miałem parę razy ale jakoś za nim nie przepadam... Teraz zostaje super Gazeta KŚ :lol: Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 RIP Chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...