e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Co Wy na to? Chyba się ładnie te nowe TITANki prezentują. I wreszcie jest model pod P4 (ten pierwszy screen). Coś czuje, że ten model sobie sprezentuje pod moje P4. Na koniec dodam, że 2 z tych modeli posiadają kontrolę obrotów/temperatury. Ps. Zdjęcia z news'ów serwisu Benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 pewniejsze wydaje się potrójne zapięcie , takie jak w tym środkowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 gdzie je mogę dostać ? jakie mają oznaczenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Oznaczania: Pod P4 - Titan W5T Pod Socket A / 462 z kontrolą obrotów (ten z potrójnym mocowaniem)- TitanTTC-D5TB Pod Socket A / 462 (miedziany) - TTC-CU5TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Z informacji prasowych benchmark.pl wynika, że ich dystrybutorem jest Mint http://mint-electronics.com/ 01-248 Warszawa ul. Jana Kazimierza 46/54 (wejście od Goleszowskiej) tel./fax: (022) 817-2088 w. 104, w. 105 tel./fax: (022) 877-3643 w. 104, w. 105 tel./fax: (022) 877-3668 w. 104, w. 105 tel.: 0 608 208 208 komputery@mint-electronics.com O kurde.... To jest u mnie w Warszawie :-))) Kurde... zaczynam się zastanawiać nad tym srebrnym cudem pod P4. Ciekawe jak ceny. Poszukam - może znajde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Z informacji prasowych benchmark.pl wynika, że ich dystrybutorem jest Mint http://mint-electronics.com/ 01-248 Warszawa ul. Jana Kazimierza 46/54 (wejście od Goleszowskiej) tel./fax: (022) 817-2088 w. 104, w. 105 tel./fax: (022) 877-3643 w. 104, w. 105 tel./fax: (022) 877-3668 w. 104, w. 105 tel.: 0 608 208 208 komputery@mint-electronics.com O kurde.... To jest u mnie w Warszawie :-))) Kurde... zaczynam się zastanawiać nad tym srebrnym cudem pod P4. Ciekawe jak ceny. Poszukam - może znajde. Jak znajdziesz ceny to napisz je ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Dzisiaj na gieldzie widzialem tego po srodku i calkiem ladnie sie prezentuje. Postawic w sloncu i juz mozna ludzi zwabiac do stoiska razac ich po oczach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Cytat Dzisiaj na gieldzie widzialem tego po srodku i calkiem ladnie sie prezentuje. Postawic w sloncu i juz mozna ludzi zwabiac do stoiska razac ich po oczach :wink: A w jakiej cenie byl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Znalazłem te collery są w sklepie na moje pc. i tak ten po P4 kosztuje 48,50 ten miedziany 66,50 a ten srebny 41 sam się skuszę na jeden z nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Jeśli ta regulacja obrotów NIE będzie wyglądała tak jak w Volcano7 to sie przerzucam. Oczywiście z z Titana na Titana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Czy ktos wie gdzie mozna znalesc testy tego coolera i czy moze ktos go juz kupil i moze podac jakie ma temp. (i jakas specyfikacja by sie przydala, ile decybeli, rpm itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Cytat Znalazłem te collery są w sklepie na moje pc. i tak ten po P4 kosztuje 48,50 ten miedziany 66,50 a ten srebny 41 sam się skuszę na jeden z nich. Mam nadzieje, ze przeczytales tez warunki sprzedazy wysylkowej... Oto wycinek: "...przy mniejszych zamówieniach (poniżej 500 złotych brutto) doliczana jest opłata manipulacyjna w wysokości 40 złotych netto, która pokrywa nasze koszty związane ze sprzedażą wysyłkową..." Pozostawie bez komentarza... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Dokładnie. Dajcie jakies testy! Może i ładnie wyglądają, ale pod względem wydajności moga być do dup.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Tego nie zauważyłem. Dzieki za poprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Gdyby nie te +40 zl netto juz bym go zamawial :evil: Trudno, poczekam na lepsze oferty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 fajne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Ten miedziany bedzie moj :) 65 zeta za takiego wypasiongo coolerka to super cena - tylko zeby nie spieprzyli czegos i zeby nie zaczely tak wyc jak volcano... no i potrojne zapiecie jest faktycznie lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Ja biore tego środkowego :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Kurna a ja akurat kupilem d5tb w pon. przyjdzie, napisze ile udalo mis ie z niego wycisnac na moim duronie, i jak z temp. Mysle ze ten srodkowy z potrojnym zapieciem nie bedzie duzo lepszy bo wlasciwie prawei niczym sie nie rozni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cytat Kurna a ja akurat kupilem d5tb w pon. przyjdzie, napisze ile udalo mis ie z niego wycisnac na moim duronie, i jak z temp. Mysle ze ten srodkowy z potrojnym zapieciem nie bedzie duzo lepszy bo wlasciwie prawei niczym sie nie rozni Tylko obejrzyj radiator podspodem, zwykle nie sa najlepiej wykonane. Szlifowanie zalecane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Gdzie takiego można kupić? Mówię o tym w środku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 czym najlepiej to wyszlifowac ??? Jakim papierem sciernym ?? 120?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cytat czym najlepiej to wyszlifowac ??? Jakim papierem sciernym ?? 120?? http://podkrecanie.sky.pl/artykuly.php?cel=szlifowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Zastanawiam sie tylko dlaczego maja takie same specyfikacje jak zwykle titany??? Ten z miedzia ma dokladnie to samo, co ten bez miedzi... dziwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cytat Zastanawiam sie tylko dlaczego maja takie same specyfikacje jak zwykle titany??? Ten z miedzia ma dokladnie to samo, co ten bez miedzi... dziwne Jesli mowisz o RPM, CFM to prawdopodobnie dlatego ze maja identyczne wiatraki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Na stronie Titana są dokładne opisy. Naprawdę mają fajne rzeczy do oglądnięcia, 8O gdzie były Titany jak kupowałem lekko głośnego FOP-a38. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Xon - chodzi mi o przeznaczenie (tzn podawane max procesory obslugiwane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jutro zaatakuje MINT'a. Może uzyskam konkretne odpowiedzi na temat cen ww. wiatraków. Jak narazie na mail'a nie odpowiedzieli.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 A ja bym chciał takiego z miedzi, z regulacją obrotów i z potrójnym zapięciem. :( Nie mogli by takiego zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ja mam tego srodkowego tylko wiatrak mam czarny tak wogule jak kto by chcial to jest cichy na 12V jest mniejwiecej tak glosny jak pc z 2 wiatrakami 80x80 mm jak dam na 7v to jest nie slyszalny jak pytacie o temperature to umnie na 7V jest gora 30 (wszystkie inne(zasilaczowy i pomocniczy) na 5v) a aktualnie 27-28 wszystkie 7V a titan 12V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...