Kalwas Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Te wiatraki to porażka one sie nie różnią niczym od starych. Jedynie lakierem. Ja uważam że SPIRE podbija rynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 w Gdansku Titan TTC-CU5TB kosztuje 99zl :) Moj kumpel go ma i sprawuje sie super!!! niestety jest dosc glosny (wiadomo) dalej TTC-D5TB(4) kosztuje 75zl. Oby dwa podbno dzialaja pod Intela jak i pod AMD. W sklepie mi mowili ze lepszy jest ten miedziany za 99zl poniewaz miedz ma lepsze przewodnictwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 coolery coolerami ale i tak nie ma sily na WC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :) mam przed oczami cennik Grala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :) mam przed oczami cennik Grala :) Ciekawe dlaczego w gralu maja tak drogo te coolery, , w axelu ten titan jest za 45zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNACetHLOn :D Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 No no chyba sie nabyje teekieee cacka w koncu mam db7 titana czy jak tam on ma i jest dobry i tani ale takie fajne som te nowe że żałuje ze azmowiłem sunona w 4maxie :P qrde 99 zł miedz tańsze niż TT. i fajnie wygładają jak xxx-scie FIRMOWE (of kooza znane na cały WORLD ) :D ooo Jest tu yeszcze overmodziarz :D to w końcu jak łaczymy ise czy nie ? Ale moja stronka zostaje, a ty udostępniaszserver no i pomyślimy nad nazwa yeszcze odpisz. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :) mam przed oczami cennik Grala :) Ciekawe dlaczego w gralu maja tak drogo te coolery, , w axelu ten titan jest za 45zl wielkie dzieki za info! dawno w Axelu nie bylem i bym sie splewil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Titan TTC-W5TB (P4) - cena netto: 48,50 zł (brutto: 59,17 zł) Titan TTC-D5TB/TC(AMD) - cena netto: 40,00 zł (brutto: 48,80 zł) Titan TTC-CU5TB (AMD) - cena netto: 66,50 zł (brutto: 81,13 zł) Chyba lece na zakupy........ :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 No no chyba sie nabyje teekieee cacka w koncu mam db7 titana czy jak tam on ma i jest dobry i tani ale takie fajne som te nowe że żałuje ze azmowiłem sunona w 4maxie :P qrde 99 zł miedz tańsze niż TT. i fajnie wygładają jak xxx-scie FIRMOWE (of kooza znane na cały WORLD ) :D ooo Jest tu yeszcze overmodziarz :D to w końcu jak łaczymy ise czy nie ? Ale moja stronka zostaje, a ty udostępniaszserver no i pomyślimy nad nazwa yeszcze odpisz. :D Ja mam dużo więcej odwiedzin ! I moja stronka jakby na to nie patrzeć jest ładniejsza ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 jakby nie patrzeć na te titany śa to podruby thermaltake -a cu5tb ma 7cm wentylator - tak jak V7+, d5tb ma 8 jak V7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ten środkowy Titan TTC-D5TB z potrójnym zapięciem i wiatrakiem z kontrolą temperatury i obrotami do 3600 RPM, jest do kupienia na aukcjach Allegro (www.allegro.pl) w cenie różnej. Normalnie 69zł, ale widziałem jednego chyba za 45, nie dam głowy czy nie za 40, bo sprawdzić nie ma jak (allegro jak na złość dziś nie działa). W każdym razie potrójne zapięcie jest super, ale kontrola temperatury wygląda mi na niepotrzedną opcje. Skoro obroty osiągają zaledwie 3600 rpm, to głośność zapewne nie przekracza 30-31 db, a więc całkiem cicho, a z tego co wiem, takie obroty będzie miał dopiero przy temperaturze 70-80 stopni. Tak więc, żeby kręcił się szybko i dobrze chłodził, musi wpierw słąbo chłodzić, żeby procek się nagrzał, a jak tylko zacznie chłodzić i temperatura spadnie, to i rpm się obniżą. Jak dla mnie to błędne koło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Titan TTC-W5TB (P4) - cena netto: 48,50 zł (brutto: 59,17 zł)Wysyłkowo też jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Szkoda że ten miedziany titan jest 70x70 a nie jak pozostałe 80x80. I odbija się to na jego wydajności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...