Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Titan zaczyna podbijać rynek....

Rekomendowane odpowiedzi

w Gdansku Titan TTC-CU5TB kosztuje 99zl :) Moj kumpel go ma i sprawuje sie super!!! niestety jest dosc glosny (wiadomo) dalej TTC-D5TB(4) kosztuje 75zl. Oby dwa podbno dzialaja pod Intela jak i pod AMD. W sklepie mi mowili ze lepszy jest ten miedziany za 99zl poniewaz miedz ma lepsze przewodnictwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :)

mam przed oczami cennik Grala :)

Ciekawe dlaczego w gralu maja tak drogo te coolery, , w axelu ten titan jest za 45zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no chyba sie nabyje teekieee cacka w koncu mam db7 titana czy jak tam on ma i jest dobry i tani ale takie fajne som te nowe że żałuje ze azmowiłem sunona w 4maxie :P qrde 99 zł miedz tańsze niż TT. i fajnie wygładają jak xxx-scie FIRMOWE (of kooza znane na cały WORLD ) :D

ooo Jest tu yeszcze overmodziarz :D to w końcu jak łaczymy ise czy nie ?

Ale moja stronka zostaje, a ty udostępniaszserver no i pomyślimy nad nazwa yeszcze odpisz. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

ttc-d5tb(4) kumpel kupil w sklepie (czyli i tak nie super tanio) za 40 zlotych, wiec te twoje ceny wydaja sie nieco wysokie :)

mam przed oczami cennik Grala :)

Ciekawe dlaczego w gralu maja tak drogo te coolery, , w axelu ten titan jest za 45zl

wielkie dzieki za info! dawno w Axelu nie bylem i bym sie splewil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Titan TTC-W5TB (P4) - cena netto: 48,50 zł (brutto: 59,17 zł)

Titan TTC-D5TB/TC(AMD) - cena netto: 40,00 zł (brutto: 48,80 zł)

Titan TTC-CU5TB (AMD) - cena netto: 66,50 zł (brutto: 81,13 zł)

Chyba lece na zakupy........ :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No no chyba sie nabyje teekieee cacka w koncu mam db7 titana czy jak tam on ma i jest dobry i tani ale takie fajne som te nowe że żałuje ze azmowiłem sunona w 4maxie :P qrde 99 zł miedz tańsze niż TT. i fajnie wygładają jak xxx-scie FIRMOWE (of kooza znane na cały WORLD ) :D

ooo Jest tu yeszcze overmodziarz :D to w końcu jak łaczymy ise czy nie ?

Ale moja stronka zostaje, a ty udostępniaszserver no i pomyślimy nad nazwa yeszcze odpisz. :D

Ja mam dużo więcej odwiedzin ! I moja stronka jakby na to nie patrzeć jest ładniejsza !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby nie patrzeć na te titany śa to podruby thermaltake -a cu5tb ma 7cm wentylator - tak jak V7+, d5tb ma 8 jak V7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten środkowy Titan TTC-D5TB z potrójnym zapięciem i wiatrakiem z kontrolą temperatury i obrotami do 3600 RPM, jest do kupienia na aukcjach Allegro (www.allegro.pl) w cenie różnej. Normalnie 69zł, ale widziałem jednego chyba za 45, nie dam głowy czy nie za 40, bo sprawdzić nie ma jak (allegro jak na złość dziś nie działa).

W każdym razie potrójne zapięcie jest super, ale kontrola temperatury wygląda mi na niepotrzedną opcje. Skoro obroty osiągają zaledwie 3600 rpm, to głośność zapewne nie przekracza 30-31 db, a więc całkiem cicho, a z tego co wiem, takie obroty będzie miał dopiero przy temperaturze 70-80 stopni. Tak więc, żeby kręcił się szybko i dobrze chłodził, musi wpierw słąbo chłodzić, żeby procek się nagrzał, a jak tylko zacznie chłodzić i temperatura spadnie, to i rpm się obniżą. Jak dla mnie to błędne koło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...