Bezrobot Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Kupiłem takie cudo w komisie szukam oprogramowania jakis namiarów na strone producenta lub gdzie szukac sterownika aparat dc2102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a może by tak na stronie polskiego dystrybutora http://www.benefit.pl/# Tam w dziale serwis są sterowniki i instrukcje btw. Mam Premiera DC-2000 i jest suuuper już prawie rok go używam, czasami w skrajnie niekorzystnych warunkach :) Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezrobot Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Dzieki zbawco mój problem chyba zostanie rozwiazany a polega on na tym ze aparacik ten kupiłem w komisie bez żadnych instrukcji nazywa sie on Revue dc 210 ale xp wykrywał go jako dc 2102 po długim grzebaniu w sieci znalazłem ze jest sprzedawany poprzez Qelle ale wyglada identycznie jak premier własnie dc 2102 mam teraz sterownik zobacze czy to działa wysłalem maila z pytaniem do Benefit,a moze czegos sie dowiem ale chyba juz jestem doma dzieki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...