wisnia666 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 To ja za niego powiem bo zamiast lookac na forum to pewnie z laska lazi :P: nie doszły. Znak.pl troche dal ciala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) wspac jak g pro? Zapomniał dać znać czy doszly ;d siemano noi nie doszly aczkolwiek sa od dzis w drodze (tzn piatku) - problem z bankiem ida kurierem masterlinkiem kosci beda w poniedzialek.... napewno od razu zapodam wyniki.... P.S. wlasie dzwonilem do masterlinka :] i moze uda mi sie jutro z rana odebrac samemu te kosci ;) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 siemano noi nie doszly aczkolwiek sa od dzis w drodze (tzn piatku) - problem z bankiem ida kurierem masterlinkiem kosci beda w poniedzialek.... napewno od razu zapodam wyniki.... P.S. wlasie dzwonilem do masterlinka :] i moze uda mi sie jutro z rana odebrac samemu te kosci ;) To wstajesz niczym świt, pędzisz po kości, robisz testy i wrzucasz screeny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 no no :) jutro z rana dzwonie o 8ej, jak tylko bedzie juz mozna i umawiam sie nawet na odbior osobisty :) przyjade zrobie testy i jem sniadanie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Cóż za poświęcenie :P no ale ciekawe na jakich kosciach sa te G pro 800 i jak pójdą. Moze przebijesz hipkowe goodramy ;) Tak czy inaczej bez 900 4-4-4-8 nie pokazuj sie :P edit: eee i tak nie wycisniesz tyle na tej 805.. za niskie ma fsb... jak bedziesz chcial je wyzej sprawdzic to mam czlowieka ktory ma 920 ale nie ma ramow:) zreszta wiesz o co chodzi ;) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 hehe wiem wiem ale geng mi troche dal rad wiec moze sie uda puscic je wyzej co do ramow, to dzwonilem do nich rano, bo jak pisze na stronie, moja paczka jest juz w krk, ale odmowili mi odbioru paczki dzisiaj nawet na wlasny dodatkowy koszt :/ wiec musze czekac na poniedzialek :/ ale maxa moglibysmy z nich wycisnac u tego Twojego czlowieka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 hehe wiem wiem ale geng mi troche dal rad wiec moze sie uda puscic je wyzej co do ramow, to dzwonilem do nich rano, bo jak pisze na stronie, moja paczka jest juz w krk, ale odmowili mi odbioru paczki dzisiaj nawet na wlasny dodatkowy koszt :/ wiec musze czekac na poniedzialek :/ ale maxa moglibysmy z nich wycisnac u tego Twojego czlowieka ;) a Ty masz tylko 805? tak? a jakie dzileniki ma ten ASUS? chyba nie az tak wysokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 a Ty masz tylko 805? tak? a jakie dzileniki ma ten ASUS? chyba nie az tak wysokie Najwyższy dzielnik to 1:2 z tego co sie orientuje. Więc do 430-440 MHz można by je puścić, podciągnąć timingi i test będzie całkiem niczego sobie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Najwyższy dzielnik to 1:2 z tego co sie orientuje. Więc do 430-440 MHz można by je puścić, podciągnąć timingi i test będzie całkiem niczego sobie :] dokladnie to planuje ;) w poniedzialek kolo 19tej zdam relacje... mozna by wogole zalozyc temat tylko o pamieciach goodrama ddr2 wszystkich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Albo poprostu zmienić nazwę tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 heh trafiłem przypadkiem na to, powiększcie foto :D wie ktoś coś o tych memkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 heh trafiłem przypadkiem na to, powiększcie foto :D wie ktoś coś o tych memkach? Podobne w tym topiku o DDR2 na XS widziałem, jeśli nie te same i z tego co pamiętam to nieźle chodziły. Lecz nie mogę teraz znaleźć tego konkretnego postu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nic o nich nei wiem, ale wygldaja slodko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Stawiam na to, ze to tylko fotka pogladowa i nie koniecznie to co ma KT jest zgodne z tym obrazkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 P.S. prosze o zmiane nazwy tematu na np. GoodRAM'y DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 hehehe w Kś testy to bym patrzyl przez palce niby wg nich niezle to OC na 2.3V powinno byc jeszcze lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 noi z tim nie zjechali, ale patrzac ze 2v nie daly nic w mhz'ach to znaczy ze timingami mozna by zchodzic... do 2,3v daleko... ;) zobaczymy jutro ;] moze cos demek sie wypowie, cos chyba wie wiecej na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Ale mi sie trafiły śtuki to głowa boli :mur: :( .Przed chwilą testowane idą tylko do 750 MHz na kijowych timingach :angry: EDIT: 750 na 2.3 V 5-5-5-15 sypią błędami :mur: i ani mhz więcej :angry: EDIT2:update zdjęcia klik Edytowane 4 Czerwca 2006 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 zapodaj szczegoly co za kosci, jakie te timingi, jakie volty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to te kosci wygladaja identycznie jak u mnie na 2*1024 z ta roznica, ze nie ma nanich napisu goodram. testowac nie testowalem z braku checi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to te kosci wygladaja identycznie jak u mnie na 2*1024 z ta roznica, ze nie ma nanich napisu goodram. testowac nie testowalem z braku checi ;]goodramy 667 ? potestuj ciekawy jestem jak sie te 1gb kręca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ja pisal master_electronic zadna rewelacja, tylko brak szczegolow, to moze pomecz je choc przez chwile niemiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 autentycznie nie chce mi sie a do tego mam duzo ciekawsze zajecia: 4 zaliczenia w nadchodzacym tygodniu i 2 w nastepnym. zyc nie umierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A żeby było śmieszniej to kręcą sie niewiele lepiej :blink: od moich starych pamięci 533 goodrama na kościach reneona :lol: klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 mialem takie i sprzedalem odrazu padaka i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) no i jak zapowiadalem, kosci przyszly: niestety radiatory sa przyklejone do kosci jakims mocnym gownem, i nie dalem rady sciagnac tego, pobawie sie jeszcze puznij tym niestety nadal nie dziala mi dzielnik 1:2 wiec kosci szly na 3:5 przy 4.1GHz 805tki mialem 683 na pamieciach tak stabilnie pracowaly przy 3.3.2.4 (testowane w gm i z 15min w prime95, od razu walnallem 2.3v) widac ze kosci lubia volty bo w gm jak przevoltowalem moje stare 533 to od razu byly bledy teraz na 3.3.2.4 i przy 2.1v (2.0v za malo) 600mhz testuje juz na 2xsp2004, 1,5h stabilnie, dluzej mi sie nie chce jak wroce z uczelni pomecze je bardziej , zaloze delte i poprawie sie w spi16m ;) kosci grzeja sie, ale narazie lekko... Edytowane 5 Czerwca 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) no i jak zapowiadalem, kosci przyszly: FOTO niestety radiatory sa przyklejone do kosci jakims mocnym gownem, i nie dalem rady sciagnac tego, pobawie sie jeszcze puznij tym niestety nadal nie dziala mi dzielnik 1:2 wiec kosci szly na 3:5 przy 4.1GHz 805tki mialem 683 na pamieciach tak stabilnie pracowaly przy 3.3.2.4 (testowane w gm i z 15min w prime95, od razu walnallem 2.3v) widac ze kosci lubia volty bo w gm jak przevoltowalem moje stare 533 to od razu byly bledy teraz na 3.3.2.4 i przy 2.1v (2.0v za malo) 600mhz testuje juz na 2xsp2004, 1,5h stabilnie, dluzej mi sie nie chce jak wroce z uczelni pomecze je bardziej , zaloze delte i poprawie sie w spi16m ;) kosci grzeja sie, ale narazie lekko... no ja czekam, tylko zrób cos by dzielnik dziąłał wyższy :) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no calkiem fajne te goodramy pro ;) moze sproboj je jesze powygrzewac przez nocke :D na wysokich voltach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ehhehe za chwile sie biore za male oc sproboje znow pokombinowac aby dzielnik 1:2 mi zaczall hulac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) ehhehe za chwile sie biore za male oc sproboje znow pokombinowac aby dzielnik 1:2 mi zaczall hulac stawiam ze 500 poleca :P :) (życzeniowo oczywiście ;) ) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...