Balu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Spróbuj może ich max MHz - timingi z De (5-5-5), ale żeby przekroczyć te 500 MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Spróbuj może ich max MHz - timingi z De (5-5-5), ale żeby przekroczyć te 500 MHz :)oj coś chyba cieżko albo z dzielnikiem albo z tym 500 :) ps a kolega wspac : Ostatnio aktywny Dzisiaj, 23:21 ;) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) dzielnik 1:2 nie dziala :( od 151fsb, choc bym czarowal i sral sie nad ta plyta narazie 633 3.3.2.4 super stabilne 2.15v na tych timingach na 2.3v taka super stabilnosc (2xsp2004, spi, gm itp) to bedzie cos w granicach 680-700, puzniej bede luzowal, ew zrobie moda na voltarz ;) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 dzielnik 1:2 nie dziala :( od 151fsb, choc bym czarowal i sral sie nad ta plyta narazie 633 3.3.2.4 super stabilne 2.15v na tych timingach na 2.3v taka super stabilnosc (2xsp2004, spi, gm itp) to bedzie cos w granicach 680-700, puzniej bede luzowal, ew zrobie moda na voltarz ;) więc będziesz musiał poszukać kogoż z jakimś sensowniejszym prockeim -> 930 :) chyba ze sam skaczesz na niego na dniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 nie no wystarczy tych przesiadek, w tym roku akademickim to juz moja trzecia platforma :P poszukam kogos z lepsza plyta (p5wd2) w KRK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 mieszkam 50km od krakowa przyjedziesz do mnie i wsadzimy moja 630 i przetestujemy ja na mrozie na twojej plycie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hehe nie no troche kawalek od krk szczegolnie na to zeby kompa wozic ;) ale zapraszam do mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 wsiadasz w e30 pod agh i wysiadasz 200m odemnie :P ja raczej z mrozem nie przyjade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Próbował już ktoś puszczać zwykłe D9 na wyższych napieciach typu 2,6-2,8V ? bo nie wiem czy jest sens modowac mobo ;) bo memki przygotowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 wsiadasz w e30 pod agh i wysiadasz 200m odemnie :P ja raczej z mrozem nie przyjade :P eee teraz mam zawal na uczelni i nie ma bata zebym sie wozil, nawet na wieczorne oc przy kolacji juz nie mam czasu ;) ale jeszcze omowimy ten plan oc @Hipo mnie tez to ciekawi bo przymierzam sie do moda, ale nie jestem pewien czy warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) GoodRam Pro DDR2 800 są na Micron'ire D9 wiadomo na 100%? :) eee teraz mam zawal na uczelni i nie ma bata zebym sie wozil, nawet na wieczorne oc przy kolacji juz nie mam czasu ;) ale jeszcze omowimy ten plan oc P.S. Budynki "B"(AGH) nie są mi obce, bo tam kończyłem edukację. :D Mnie też nie są obce bo się tam obecnie edukuje :D do tego dodać jeszcze pare z serii D i C ;) Ricci jesteś z tej małej 40 tysięczniej mieściny na podkarpaciu co sie nie może obwodnicy doczekać ? :D rodak ? na forum? niemozliwe :D offtop mode off ;) Super. :lol2: Małej,ale za to pięknej. :lol: 800-letnie miasto z ładną starówką i wieloma zabytkami. hehe, no ja akurat mam w budynku A2 ;) ale mamy jedna katedre w B3 co za wydzial ukonczyles? "B1"Wydz:Elektr.Aut.i Elektron."Specjalnośc Telekomunikacja"(tak,tak jak ja kończyłem jeszcze nie było nowego bydynku telekomunikacji)Piszę poprzez edycję tego postu,coby OT nie rozwijac :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Mnie też nie są obce bo się tam obecnie edukuje :D do tego dodać jeszcze pare z serii D i C ;) Ricci jesteś z tej małej 40 tysięczniej mieściny na podkarpaciu co sie nie może obwodnicy doczekać ? :D rodak ? na forum? niemozliwe :D offtop mode off ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 GoodRam Pro DDR2 800 są na Micron'ire D9 wiadomo na 100%? :) P.S. Budynki "B"(AGH) nie są mi obce, bo tam kończyłem edukację. :D hehe, no ja akurat mam w budynku A2 ;) ale mamy jedna katedre w B3 co za wydzial ukonczyles? @ Ricci & Hipo czyzby ktos byl z okolic estewua? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mieszkam w tej miescinie ;) a na AGH dojeżdzam bo sie kształcezaocznie Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehehe Widze ze ziemia jaroslawska wydala na swiat kilku ocerow. Sam chodzilem do liceum do Jarosławia :D a pozniej -> AGH :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 widze ze agh posiada liczne grono "zainteresowanych kompami" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dobra wspac, to zakaldamy AGH oc-team ;) moze rektor/ktorys dziekan sypnie $$ :lol: tylko 3ba kogos z dobrym chlodzniem z krk, a maniakalny studjuje na pk. Dobra koniec OT. Wspac jak chcesz przetesowac swoje Gpro na p5wd2 i 920 to sie mozemy weekend umowic z kolega pixelikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale jak zmienil grafe na cos PCI to od razu 200 mhz szybciej szlo :)taa ;) Dobra wspac, to zakaldamy AGH oc-team ;) moze rektor/ktorys dziekan sypnie $$ :lol: tylko 3ba kogos z dobrym chlodzniem z krk, a maniakalny studjuje na pk. Dobra koniec OT. Wspac jak chcesz przetesowac swoje Gpro na p5wd2 i 920 to sie mozemy weekend umowic z kolega pixelikiem. hmmm no jakis oc team by sie przydal ;) no kosci chetnie bym potestowal :] ale jak cos to jeszcze pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 czy ktos wie czy 2x1024MB tez sa robione na D9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ale o ktore co chodzi 2x1024mb? goodram czy goodram pro czy jakie inne? na allegro wysypaly sie kosci 667 goodrama 512mb, ktos juz kupowal, ktos wie na jakich to kosciach sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 @wspac oczywiscie o goodram pro, no chyba ze ktos wie czy na goodramach 667MHz tez sa d9 (wciaz chodzi mi o 2x1024MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 w gr pro 2x1 pewnie sa d9, bo w moich sa (2x512) ale w zwyklych 667 pewnie mozna sie pozegnac z koscmi microna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 na allegro wysypaly sie kosci 667 goodrama 512mb, ktos juz kupowal, ktos wie na jakich to kosciach sa? Kupowałem ostatnio takie ramy w sklepie na miejscu. Możliwe, że na allegro są takie same. Oznaczenia takie jak pisał Niemiec wcześniej, czyli D8TD. Nie mam niestety możliwości dokładnego sprawdzenia jak się kręcą. Na necie nie ma nic o tych pamięciach :-| . Pozostaje tylko czekać, może ktoś kupi i pomęczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zwykle 667 goodrama sa na d8. ogladalem w sklepie, oczywiscie moga tez byc na innych kosciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 wiec po allegro tym bardziej nie spodziewalbym sie rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak kupowałem pierwszą kość w Proline to były na D9 (miałem tylko kasę na jedną 512-stke) jak kupiłem drugą, 2 tygodnie później to już była z innej dostawy i niestety trafiłem na kości ELPIDA. Także teraz mam dual na D9 i ELPIDA. :) Wie ktoś gdzie można dostać pojedyncze 512-stki Goodrama na D9 ?? Albo mogę się wymienić, daje ELPIDE za D9. :D Do duala jak ktoś chce. Wiadomości na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 wspac jak tam goodram pro? meczysz je cos dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 dzis wieczorem pomecze bo bede mial juz wlasne delty, wiec i moze proc tez pojdzie w gore a narazie dzialam na 720mhz 3.3.4.7 2.3v w miare stabilne, ale spi 16m spokojnie przechodzi bo tak to 600mhz 3.3.2.4 2,15v 633mhz 3.3.2.4 2,20v obydwa super stabilne ustawienia 720mhz 3.3.4.7 2.30v czyli cos mi sie wydaje ze brak im volt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) hehe ciekawe czy prędko wymyslął ocz ddr2 booster :P ile twoja mobo max daje na memki :? Edytowane 19 Czerwca 2006 przez _zzzkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 2.3V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...