Xtreme Addict Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeśli to są stare DDR2 (kupione dawno temu) to będę jedne z pierwszych kości infineona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A wielkie toto jak Faty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Goodram miał nawet DDR2 na TSOPach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeśli to są stare DDR2 (kupione dawno temu) to będę jedne z pierwszych kości infineona :)Kupione dokładnie rok temu. To dobrze czy zle, ze Infineona? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Goodram miał nawet DDR2 na TSOPach :lol:I DDR1 na BGA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) BGA w DDR1 nie robiły takiej furory jak TSOP w DDR2 :wink: @new332 Lepsze byłyby Elpidy bądź D9 :wink: Ale sprawdź jak się kręcą :) Edytowane 31 Lipca 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 BGA w DDR1 nie robiły takiej furory jak TSOP w DDR2 :wink: @new332 Lepsze byłyby Elpidy bądź D9 :wink: Ale sprawdź jak się kręcą :) Do 785MHz przy 1.95V - moze jakbym mogł dac wieksze V to poszły by ponad 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) @DaRoN Jakie ustawienia masz zapisane w SPD na GoodRmach PRO Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez trojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) A słyszał ktoś o Goodram non-Pro 800 na D9DCL? Widziałem 2x512 i nie wiem czy brać to czy nie :? Jakieś opinie? Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Przyłącze się do "szukający" ktoś wie co potrafią GoodRam 533 / 1gb na kościach D9DCQ :?: Aktualnie mam 4x1gb 4-5-4-12 ~940 MHz GR może być lepszy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Przyłącze się do "szukający" ktoś wie co potrafią GoodRam 533 / 1gb na kościach D9DCQ :?: ~ 720 na czwórkach i 800 na piątkach - lipa straszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Odesłałem Goodramy Pro PC6400 do serwisu i mam opcję wymiany na PC7200 za niewielką dopłatą warto? Pro śmigały ładnie na 1000MHz CL4 ale do czasu. 900-tki warte są dopłaty i polecą prawdopodobnie wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Odesłałem Goodramy Pro PC6400 do serwisu i mam opcję wymiany na PC7200 za niewielką dopłatą warto? Pro śmigały ładnie na 1000MHz CL4 ale do czasu. 900-tki warte są dopłaty i polecą prawdopodobnie wyżej?Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Praktycznie to loteria, jednakże PC7200 są w 99% lepsze. PC6400 i PC7200 są na D9 GMH i model wyższy dostaje po prostu wyżej binowane kostki. Ja bym dopłacił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tak.Nie Dwa komplety Pro 900 i ani jeden nie zrobil 1000 CL4, a dostawaly nawet po 2.75V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie Dwa komplety Pro 900 i ani jeden nie zrobil 1000 CL4, a dostawaly nawet po 2.75V. jaki dzielnik ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie Dwa komplety Pro 900 i ani jeden nie zrobil 1000 CL4, a dostawaly nawet po 2.75V. Nie mogę w to uwierzyć. Czyżby obecne serie to takie padaki :mur: Przecież pierwsze fabrycznie parowane 900 robiły 1000 cl 5 na 1.9-2.0V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ba, pierwsze robiły po 600MHz CL4, tak samo jak i 800tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) D9 GMH + 2.75v =/= 500 MHz CL4? :blink: DEVILEK sprawdź jeśli możesz czy są na D9 :| Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 @Xtreme Addict O tym własnie pomyślałem. Może po prostu teraz ładują tam inne kostki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czyżby mogło się zdażyć, ze PC6400/7200 nie są na D9GMH? Dzisiaj musze podjąć decyzję w sprawie kości bowreszcie chcę normalnie pracowac na komputerze. Róznica wynosi 20zł więc chyba się skuszę. Zobaczymy co przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trojan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 tydzien temu zamawialem 512Mb 800setek Pro w apollo, sa na micronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Potwierdzone info od Goodrama: są tylko na D9 GMH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Seria PRO ZAWSZE byłą robiona na D9. 'Inne' kości to była jakaś zmyślna plota, kogoś komu sie kostki nie kręciły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Niestety ulubiona firma Gral ma w cenniku PC-7200 ale są nie do dostania w tej chwili. Więc o wymianie na inne moge sobie pomarzyć. Co ciekawe jak dzwoniłem wczoraj powiedziano mi, ze bez problemu-człowiek chyba stany magazynowe zna na pamięć. GoodRam by mi chętnie wymienił ale niestety nie kupowałem u nich. No więc czekam na swoje Pro i zobaczymy co potrafią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Pamieci byly na GMH, ale jakichs lewych. Dzielniki mem rozne i nic kompletnie nie dawalo mieszanie nimi, jak i timingami. Chcialem 1000 4-4-4-4 i echo, no to z 6 na koncu i tym bardziej buba. A CL5 na 1000 to se wsadzic moga. Jesio to komplety po 2 x 512MB byly :lol: Wynalazki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A ja własnie mam D9HNL w kosci 1gb - nowki ze sklepu, dzis brane dla znajomego. Jak znajde troche czasu to sprawdzi sie jak fikają na 965 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Goodram PRO? Sciągałeś radiator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Najtańsze 1024mb 667mhz, takie jakie Pan w sklepie podał. Dziwnie sie patrzył, jak spojrzałem na pamieci i miałem banana na twarzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Najtańsze 1024mb 667mhz, takie jakie Pan w sklepie podał. Dziwnie sie patrzył, jak spojrzałem na pamieci i miałem banana na twarzy :DJa jakos nie bardzo rozumiem z czego sie tu Mati cieszyc :P Te HNL to jesio gorsze od Elpidy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...