p.f.pawlikowski Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 pozamiatane... a o procku nie mowie ps. te kosci nizej to D9GCT? bo ladnie to poszlo, i z jakich to pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja już czekam na 600 4-4-4-8 :D Bo mam właśnie D9GMH - już mi jest gorąco :D Super wyniki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 po takich wynikach na tych pamieciach i po ich cenie chyba nikt nie ma watpliwosci co beda ludzie pakowac na conroe :) ja osobiscie firme goodram zawsze uwazalem za firme produkujaca pamieci za rozsadna cene... a tu prosze taka wydajnosc... pogratulowac. jesli dalej beda na tych micronach D9 to kupie je na nowego kompa i bede z tego dumny :) (z tego co wiem goodram jest robiony w polsce. kupujac w polsce dajesz prace) wiem ze moze jestem za wielkim optymista ale z czasem cos moze sie poprawi u nas jak bedziemy kupowac polskie produkty a nie tylko dawac zarabiac europejczyka amerykana chinczyka i wszystkim innym P.S. sory za brak polskich znakow. nie mam polskiego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 po takich wynikach na tych pamieciach i po ich cenie chyba nikt nie ma watpliwosci co beda ludzie pakowac na conroe :) ja osobiscie firme goodram zawsze uwazalem za firme produkujaca pamieci za rozsadna cene... a tu prosze taka wydajnosc... pogratulowac. jesli dalej beda na tych micronach D9 to kupie je na nowego kompa i bede z tego dumny :) (z tego co wiem goodram jest robiony w polsce. kupujac w polsce dajesz prace) wiem ze moze jestem za wielkim optymista ale z czasem cos moze sie poprawi u nas jak bedziemy kupowac polskie produkty a nie tylko dawac zarabiac europejczyka amerykana chinczyka i wszystkim innym P.S. sory za brak polskich znakow. nie mam polskiego systemu produkty goodram produkuje firma Wilk Elektronik, jej zalozycielem wiele lat temu byl koles co mial nazwisko Wilk, teraz to juz jakas spolka, ale nadal bodajze polska firma, oczywiscie produkcja w polsce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 no i to mi sie podoba przynajmniej bede mial satysfakcje ze za ta kase jakies 10 % bedzie dla polski (oczywiscie nie zysku ale zawsze cos) jak kupie wszystkie czesci do wc (a juz duzo mam) to jakos za rok o tej porze daj Boze bede juz jechal na Conroe (moze nawet quad core) i goodramach :) A tak na powaznie to naprawde jednak zycie pokazuje ze polacy to nie tylko zlodzieje bandyci itp ;] tak jak o nas zagranica mysla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 @demek: te kosci co dałes to w czym siedzą? ...a ja jestem tyko ciekaw, kiedy przestaną produkowac te GRpro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 czy jak kupie 4x512mb tych goodramow z gralu.pl to nadal beda takie dobre do krecenia ? czy musi koniecznie byc 2x1gb, ktorych NIGDZIE nie moge znalezc..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A na jaką platforme chcesz kupić? Intel czy AMD? Na AMD w kręceniu 4x512MB ograniczeniem może być kontroler pamięci. Na intelu chyba takiego problemu nie ma (chyba, w intelu zbyt specjalista nie jestem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A na jaką platforme chcesz kupić? Intel czy AMD? Na AMD w kręceniu 4x512MB ograniczeniem może być kontroler pamięci. Na intelu chyba takiego problemu nie ma (chyba, w intelu zbyt specjalista nie jestem). conroe ;) kompletuje nowego sprzeta pod to... w znak.pl znalazlem te kostki... kupowac w ciemno? zanim zniknal z polek ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) @demek: te kosci co dałes to w czym siedzą? ...a ja jestem tyko ciekaw, kiedy przestaną produkowac te GRpro.... mysle ze nie zakoncza na tym, a moze byc nawet jeszcze cos wiecej :) @demek ja tez czekam na info o tych pamiatkach :) Edytowane 16 Lipca 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 przypatrzcie sie na screeny - jest cpu-z z info jakie to memy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 przypatrzcie sie na screeny - jest cpu-z z info jakie to memy :P chciałem to usłyszec od Ciebie ;) no tak team Group i Gskille..... zaraz sie przejde do osiedlowego sklepiku, moze beda takie mieli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 no to ze tak powiem: skonczyl sie dzien dziecka. w znaku GRPRO 2x1GB 800 kosztuja ~990zl :] tyle kosztuje nowa partia z fabryki bo stare zeszly z magazynow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 tak to juz jest , na forach ludzie pisza co jest dobre , wszyscy zaczynaja kupowac =ceny rosna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 niestety... czy jest jakis sposob by rozpoznac D9 patrzac od boku na ramy (tj. bez zdejmowania radiatora)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) no to ze tak powiem: skonczyl sie dzien dziecka. w znaku GRPRO 2x1GB 800 kosztuja ~990zl :] tyle kosztuje nowa partia z fabryki bo stare zeszly z magazynow..ja tam widzę 962 zł. Poza tym na allegro masz moduły 1 GB po 379 zł, wiec kupujesz dwa i masz 2 GB w cenie 760 zł. Ja załapałem siejeszcze na starą partię w gralu - 725 zł za 2 GB. Edytowane 17 Lipca 2006 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 kwestia czesci polski w ktorej sie mieszka. ja raczej kupie 1GB moduly za ~300zl kazdy 667MHz na D9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 mam pytanie co brać: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+667 -za 282zł czy http://www.proline.pl/shop.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+533 -- 279zł albo to : http://www.proline.pl/shop.php?prodid=DDRAM+1GB+5300+667 ---- 270 zł =========================== muszę zkupić ram ale tylko W SKLEPIE NA FAKTURĘ i tylko we wrocławiu --- bo kupuję razem z płytą w 1 dzień na 1 fakturce proszę o poradę / wiem , że to nie seria D9 ale musze w końcu coś kupić :) a D9 we wrocławiu nie MA MOŻLIWOŚCI KUPIĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 chyba pomyliles topic... tu jest o Goodramach, a nie dzial z serii "co kupic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) no i super. wczoraj nie chcialo mi sie klikac kupowania w znaku... a dzisiaj cena juz 998zl!!! no przegiecie. zdecydowane. i juz wiem jakich pamieci nie kupie :) za 1000zl... przegieli. a ja zlamilem ;) edit http://www.gral.pl/preview/Corsair/DDR2204...L5Twin2X_18.php eej a te moze kupic? taniutkie i markowe... timingi nawet lepsze... 5-5-5-12 Edytowane 17 Lipca 2006 przez p0rNfLaKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no to ze tak powiem: skonczyl sie dzien dziecka. w znaku GRPRO 2x1GB 800 kosztuja ~990zl :] tyle kosztuje nowa partia z fabryki bo stare zeszly z magazynow.. a nowa parta pewnie na fatboyach :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a nowa parta pewnie na fatboyach :D :wink: Jak cos to nie fatboyach tylko fatbody! Ale raczej niemożliwe ze względu na zakończenie produkcji tych kostek i to że to co micronowi leżało na magazynie wykupili więksi producenci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 http://www.znak.pl/index.php?cid=305&s...2800Goo+Pro+CL5 - macie racje.... 250zł. Ja kupiłem nie cały tydzień temu za 193zł. Miałem nosa :) Teraz już bym nie dał tyle kaski za 512mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 czy ktos mi moze potwierdzic, ze na 100% to sa D9? http://www.gral.pl/preview/GoodRAM/DDR2102...lDDR2CL5_88.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 czy ktos mi moze potwierdzic, ze na 100% to sa D9? http://www.gral.pl/preview/GoodRAM/DDR2102...lDDR2CL5_88.php juz odparu dni codzinne wlaczam to strone i tsk na nie patrze i patrze i mysle: kupic/nie kupic..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 to juz nie wlaczaj, pan powiedzial, ze mimo iz dostepny na www to nie maja na stanie... (GR PRO) zwykle to D8, w ESC to w ogole jakies TSC czy cos, jakas seria z 4 literkami w Jes nie maja wcale... qrde, w gda juz ich nie ma... pytanie czy na zamowienie PRO beda z tej samej serii co poprzednie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 to juz nie wlaczaj, pan powiedzial, ze mimo iz dostepny na www to nie maja na stanie... (GR PRO) zwykle to D8, w ESC to w ogole jakies TSC czy cos, jakas seria z 4 literkami w Jes nie maja wcale... qrde, w gda juz ich nie ma... pytanie czy na zamowienie PRO beda z tej samej serii co poprzednie... [gluteus maximus]! znaczy [misiaczek]..... to kijowo troche, a mialem nadzieje na cos ciekawgo :/ juz mialem zamawiac dzisiaj i jutro jechac po nie <ściana> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 czy ktos mi moze potwierdzic, ze na 100% to sa D9? http://www.gral.pl/preview/GoodRAM/DDR2102...lDDR2CL5_88.php a w jakims sklepie moga powiedziec jakie to sa? chyba radiator tzreba zdjac a raczej w sklepach tego nie robia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) @ma1y, chcesz sie czepiac slowek? czy jak? no np moze byc tak, ze ktos kupil tam wczoraj/dzisiaj i obok lezaly takie same jeszcze, co oznaczac moze, ze z tej samej partii, albo np Piter moze sie bawil nimi, albo moze zawsze GR PRO to D9, albo moze... edit: sorx, ma1y :) Edytowane 19 Lipca 2006 przez CrazyJohn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @ma1y, chcesz sie czepiac slowek? czy jak? no np moze byc tak, ze ktos kupil tam wczoraj/dzisiaj i obok lezaly takie same jeszcze, co oznaczac moze, ze z tej samej partii, albo np Piter moze sie bawil nimi, albo moze zawsze GR PRO to D9, albo moze... a zalozyłes taka rzecz ze ja PO PROSTU zapytałem Cie o cos bo sam jestem zainteresowany??? Bierzesz w ogóle pod uwage cos takiego jak pytanie? chce takie kupic wiec sie pytam bo jak każdy podejrzewać moze tez bym pewnie D9 dobre chciał. Wiec jesli możesz to napisz gdzie i na ile % oprocent wiesz jakie sa ramki w danych sklepach (bez podtekstu, po prostu prośba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...