darrkie2 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zastanawiam się czy mozliwa jest wymiana samego wentylatora w lapku na jakiś cichszy???,a może jakies inne pomysły żeby wentyl na max obrotach nie chodził jak suszarka B) bo wiadomo jak w 3023 jest <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wlasnie, sam chcialem zalozyc taki temat, mozna zmienic wiatraczek, i czy na grafach tez sa wentyle czy tylko na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Na moj gust w wiekszosci jest tylko 1 wiatraczek ale jego wymiana wiaze sie utrata gwarancji. Wiem tez ze ludzie wlutowuja potencjometry i samodzielnie kontroluja predkosci obrotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrkie2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 wiem ze wymiana =utrata gw. , niestety bawic sie w potencjometr reg. to troche za duzo zachodu- zeby tak mozna było inaczej zmienic te obroty - szkoda ze nowe procki/ rdzen venice maja zablokowana mozliwosc zmiany napiecia ehh -moznaby choc troche ciszy uzyskac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) ja mam dwa wentyle, jeden na procku schowany, wyciagajacy, a drugi pod spodem wciagajacy Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz85465 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a jak jest z tasmami, w wielu lapach przeciez zarowno dysk jak i naped puszczone sa na jednej i w wiekoszsci przypadkow to jest przyczyna slabych predk. podczas wypalania plytek czy mulacego dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...