donas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) witam !!!! moja karta to ta w temacie, skad wziac do niej bios, moj obecny jest chyba z 2000r. klika informacji: Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez donas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) A po co wgrywac nowy bios skoro na starym karta dziala prawidlowo? Aktualizacja biosu nic nie poprawi a moze nawet stac sie temetem kolejnego posta "Jak naprawic karte po nieudanej aktualizacji biosem 'nie wiem skad' ". Wiesz ile takich postow juz tutaj bylo a potem desperackie prosby o pomoc w ratowaniu karty i zalowanie ze sie w ogole za to bralo. PS Jak nadal bedziesz chcial zaktualizowac bios najpier zrob backup starego bo ludzie czesto o tm zapominaja. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wiem ze taka zmiana wiaze sie z konsekwencjami, ale mimo wszystko chcialbym sprobowac, bo np. nie moge na tej karcie wgrac xp-eka, a wiem ze w podobnych sytuacjach zmiana biosu pomogla wielu posiadacza takich kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 :mur: A screen z Everesta i jak byk win XP. Więc nie pier... głupot. Aleś sobie wytłumaczenie znalazł. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Spylon moglbys troche pomyslec i cos sam wydedukowac, xp-eka wgrywam za kazdym razem na karcie kogos znajomego, i to bardzo mnie wkurza, kiedy potrzebny jest nagly format i wtedy trzeba latac kombinowac, pozyczac itp. jak bys nie wiedzial to jest to bardzo czesty problem w tych kartach pozdrawiam, tym razem rowniez bez [ciach!]lenia glupot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dziwne, ja normalnie na kompie kumpla który ma taką karte spokojnie instalowałem xp. Może to problem płyty z windowsem albo konflikt sprzętowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 nie po prostu tak jest w niektorych kartach, ale nie o tym temat, tylko o biosie do niej ps. dzieje sie tak przewaznie w no name-ach a nie w firmowych kartach, ale ten temat byl juz walkowany tysiac razy wszedzie jest bios albo do mx100 albo do mx200, a nie ma do mx100/200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Donas - zwracam honor ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donas Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 spoko Spylon no to jak, posiada jeszcze ktos taka karte ????? biosu jak nie znalazlem tak chyba juz nie znajde wszedzie 2mx 200 albo 400 ani sladu 100/200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...