thermalfake Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Pytanko do ekspertów Nieopatrznie zaimportowałem z USA pamiątki Cruciala Z402 timingi 2-2-2-6 w dwóch kompletach po 512mb, z tym że jeden komplet to pamiątki dwustronne 16TG zaś drugie to jednostronne 8TD. :mur: I w związku z tym czy oba komplety pójdą na dualu i o ile wogóle (też taki przypadek zakładam) na dfi lp ultra-d (już ją zamówiłem w sklepie). Oba komplety są sprawne bo sprawdzałem na płytce z NF2, zauważyłem tylko że te dwustronne bardzo sie grzeją, a jednostronne były prawie zimne. :blink: W sumie 2gb Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 szczrze to bedzie ciężko, na mojej płycie (bez duala) pamięci jednostronne z dwustonnymi powodowały błędy, do duala to juz całkiem kicha bo tam nawet takie same dwustronne czy jednostronne ale z różnych seri mogą powodować błędy, ale najlepiej wsadź je w płytę i sprawdź goldmemory jak nie będzie błędów to napewno dobre (ale w to nie wierzę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Próbuj. Zależy od platformy. NA Epox 9NPA series jest duża szansa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak tylko dostane płytkę to zdam relację, jeśli nie pójdą razem to jeden z zestawów pójdzie na sprzedaż, potem może jak kasy starczy to wymienię na 2x1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 na dfi bedzie ciezko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...