menic Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wczoraj złozyłem komputer o takich parametrach: Abit nf7 v2 Thorton 2000+ Gf 6600 Gt Galaxy 2x 512 Geil Jakis bezmarkowy zasilacz 400W Dodatkowo zamontowałem 2 wiatraki do obudowy 120x120 oraz 80x80 i zalman na NB. I mam straszne jazdy z tą konfiguracja. Swiezy system działą nie stabilnie. Czasem sie zacina po scandiscu, czasem podczas logowania. Jezeli juz Zaskoczy i sie zaladuje to kolejne fajerwerki. Normalnie jak sie uzytkuje system (strony, gg) jest w miare ok. Ale jak sie wlaczy np. unreala 2004 To po chwili zacina sie dzwiek, chwile pozniej gra mooooooooocno spowalnia. Tak jak by ktoś właczył zwolnione tempo i zostaje juz tylko reset. ] Byłbym wdzięczny za jakies sugestie. Dodam ze komputer nie jest po OC tylko standardowe ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ... Jakiś bezmarkowy zasilacz 400W Sam sobie odpowiedziałeś właśnie na to pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hehehe Ja miałem bezmarkowy 400w i przeżuciłem sie na chiefteca 360, oc poszło ostro w góre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Sam sobie odpowiedziałeś właśnie na to pytanie ;)Może być to zasilator trzeba, zmierzyć napięcia miernikiem. Może być też wina sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...