sinus Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czy hamery bedą pasować do Socket A? :oops: Nie mam czasu i mozliwości szukać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 to ja mam podobne : dlaczego folia szelesci ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 sinus.. faktycznie goopie.. bo duzo szukac bys nie musial.. ale coz.. hammer nie bedzie pod Socket A baltazaar z takim pytaniem to chyba na osla :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 baltazaar z takim pytaniem to chyba na osla :P ;) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 heh faktycznie strasznie duzo czasu by ci zajelo szukanie takiej informacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 to powinno trafiac do jakiejs kroniki dla nowych userow coby sie uczyli na bledach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Bosze, lenistwo ludzkie nie zna granic... Przecierz to by ci zajelo okolo 5 minut..jak nie mniej ;) No ale coz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...