Trolu609 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam, Poszukuję rozwiązań takich które pozwolą mi zarobić jakieś pieniądze na płatnych smsach (79xx itp). Otóż mam kartę na które już uzbierało się odgroma pkt profit i doładowałem ją o prawie 500zł. Jednak wolałbym inaczej to wykorzystać niż rozmowy. Mógłbym wysłać dużą ilość smsów tylko czy jest jakieś rozsądne ich wykorzystanie?? Mógłbym np kupić pkt w serwisie Wapster i sprzedać konto potem na allegro - ale wątpie że to będzie się opłacać. A może jest jakaś opcja która pozwoli mi doładować jakieś e-konto za pomocą takich mikropłatności?? Pozdrawiam Trolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 niepotrzebnie doładowywałeś! mogleś sprzedawać na allegro doladowania, np 25 zł za 20 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 zeby miec numer 79xx trzeba go sobie wykupic i podpisac umowe. potem jeszcze z kazdego sms'a jakies 70% kasy z tych 9zl zabiera operator tobie przypada reszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) z tych 9zl 50% idzie do operatora wiec pozostaje 4,5. Z tych 4,5 cos okolo 10% idzie dla ciebie. Za te 500zl mozesz grac w konkursach i wygrywac bilety do kina itp. Takich konkursow jest mnustwo w gazetach i nie jest trudno wygrac ;] Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Konkursy czy jakieś gry mnie wogóle nie interesują. Chciałbym wykupić jakiś serwer na długi okres i sprzedać go na allegro. To chyba będzie najkorzystniejsze rozwiązanie. Jakie polecacie hostingi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...