woj7up Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 J.W. Ile moge chcieć(dostać) za Epoxa 8KHA+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Dużo nie dostaniesz może 250zł , ja swoją też próbuje sprzedać i na razie 0 zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ludzie nie wiedzą co dobre :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a dlaczego sprzedajesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Pewnie w planie przesiadka na 8RDA+ :D zgadłem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja swojego sprzedałem za 290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Pewnie w planie przesiadka na 8RDA+ :D zgadłem???Dokładnie :) , swojego musze sprzedać bo niemoge na nim uzyskać FSB powyżej 152 i już wiem dlaczego , wszystkiemu winna jest karta graficzna , poprostu nie wytrzymuje wyskich częstotliwości AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja bede pewnie cos kupowal ale pod koniec lutego... tylko chyba jednak wyceluje w Epoxa na KT333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...