best-boy Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wiec tak Jakas plytka pod P4 na gwalt mi potrzebna. Warunki : 1.chipset intelowski :!: :!: :!: 2.bez zadnych wodotryskow i niekoniecznie z mozliwoscia OC 3.oczywiscie cos pod s478 4.jaki do tego proc ? NIE BEDZIE O/C wiec nie zwracajcie uwagi na mozliwosci OC klocka tylko cena/wydajnosc.... 5.na jakie pamieci oplaca sie posadzic P4 (ddr-y 266/333 ?) tu pomyslcie jaka plyta aby to jakos chodzilo 6.nie musi miec nic ani AC'97 ani LAN-u ani innych tego typu bajerow (nawet lepej by bylo gdyby nie miala) Tak mysle ze to mialby byc jakis klocek do max 2 GHz wiecej nie....mysle nad northwoodem 1.8 GHz (i jak jest z BOX-em intela, jak zaloze mu paste od Titanka to bedzie to jakos chlodzilo tego 1,8 GHz czy bedzie sie sporo grzał, buda bedzie napewno bez dodatkowych "przeciagow" :wink: Wiec jak ? Kloc jak kloc, zalezy mi aby plyta byla dosc tania :cry: ale nie z typu ECS-owatych :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 sprzedalbym Ci swoja, ale kilka punktow nie pasuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja polecam mojego Gigabyte GA8pE667 Ultra bardzo dobra płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 gigabyte albo msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jako uzytkownik to polecam Gigabyte GA8PE667 Pro lub Ultra bo podstawowa jest marna i ma dziwne ulozenie wtyczek do dyskow. Pro ma lana i dzwiek i 4 usb dodatkowo a ultra ma riad i chyba fire wire. Tylko cena wysoka cos kolo 500 zł ale sadze że warto. Co do proca to 1.8 u mnie biega bez przeciagu na 2.4 w codeszajsie i jakos ciagnie. Nie przkraczam 46 stopni. A na 1.8 to juz wogole ameryka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja polecam mojego Gigabyte GA8pE667 Ultra bardzo dobra płyta Popieram w 102% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...