C!@zzz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Hej jestem w posiadaniu płyty głównej DFI INFINITY NF4 i chce kupić nowy dysk twardy. Zastanawiam się nad tym czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> stare rozwiązanie czy "nową" SATA II. Cena to około 300zł czyli 200GB Samsunga. No i teraz proszę o opinie czy brać tą SATA, czy ATA no i czy oprocz połączenia trzeba coś jeszcze z tą SATA robić bo mi sie niechce kombinowąć jesli w ATA tylko sie podłacza kabelki ;) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a co to jest SATE i ATE ?? a druga sprawa to poszukałbyś bo widać że ci sie nie chce kombinować, już było milion postów na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) SATA lub ATA :]. Bierz na Sata II Samsunga. Edit: truman20 ;] Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Edit: truman20 ;] wiem że o to chodzi :/ , chciałem mu tylko dać do zrozumienia żeby poprawnie pisał :/ popieram Samsunga chociaż sam wziąłbym Maxtora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ups do rzeczywiście mi się pomyliło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 mam 2x200GB sata2 i obecnie bym wybrał seagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wiem że o to chodzi :/ , chciałem mu tylko dać do zrozumienia żeby poprawnie pisał :/ popieram Samsunga chociaż sam wziąłbym Maxtora ;) Rozchodziło mi się o to, że byłeś pierwszy ;), o nic innego. A ja też nic do Maxtora nie mam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ja śmigam cały czas na Maxtorze 60GB z właczonym trybem cichym i chodzi elegancko, nie stuka, nie świszczy, jest super cichy a na wydajności nie ma różnicy czy jest na trybie cichym czy szybkim;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinzg Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Rowniez stoje przed zakupem dysku SATA 2 250GB. Cena do 380zl. Najwazniejsza jest jego glosnosc. Ma byc prawie nieslyszalny. Co mozna polecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...