SECRETMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 TAk jak w temacie, jak zdjac ta blache ? Prosze o pomoc. Moja plyta to msi k8n neo2 platinum i choc sprawa wydaje sie prosta, to jednak wydaje mi sie ze ta blaszka jest jednak lekko przyklejona a nie chce uszkodzic plyty. Prosze o pomoc. Pozdro ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A moze napiszesz jaka blaszke??? Moze jakies zdjecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Chyba chodzi o backplate. Ale nie mam MSI wiec nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SECRETMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 /tak chodzi o backplate, boje sie ja zdjac bo wydaje mi sie ona jakby przyklejona. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SECRETMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ok, zeszła. Okazało się że była dosyć silnie przyklejona. Zeszła bez uszczelki na której sie trzymała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...